Un rus s-a legat cu cătuşele de uşa unui restaurant McDonald’s: ”Ne-au hrănit timp de 30 de ani, iar acum ne părăsesc” – video

Compania McDonald’s a decis să închidă temporar toate restaurantele din Rusia, iar această decizie a reușit să producă și adevărate drame…

Cel mai recent caz este al unui tânăr care, în semn de protest, s-a legat de uşa unuia dintre restaurante, susţinând că i se încalcă drepturile pentru că va rămâne fără mâncarea pe care a consumat-o toată viaţa.

Tânărul care s-a legat cu cătuşele de uşa unuia dintre restaurantele McDonals’s din Moscova în semn de protest este Lukas Safranov, fiul lui Nikas Safranov, un cunoscut artist rus.

”Ne-au hrănit timp de 30 de ani, iar acum ne părăsesc. Sancţiunile mă privează de mâncarea pe care am consumat-o întreaga mea viaţă”, a declarat tânărul, potrivit canalului Visegrad24.

McDonald’s a fost prima companie care a anunţat că închide cele 850 de locaţii din Rusia, dar va continua să îşi plătească angajaţii.

Decizia face parte dintr-o serie de măsuri luate de numeroase companii occidentale, branduri cunoscute la nivel global, pe fondul agresiunilor din Ucraina.

Lanţul de fast-food KFC, Starbucks, CocaCola şi Pepsi, Rolex sau Iveco sunt doar câteva dintre companiile care şi-au încetat temporar activitatea în Federaţia Rusă.