RUSINE! Hotie pe fata la Aeroportul International Iasi. Cum este fraudat bugetul aerogarii, dupa o reteta pusa in practica de fostul director, liberalul Marius Bodea – FOTO

• Actualul director al Aeroportului International Iasi nu a comentat situatia • „Acele parcometre care s-au luat acolo pot fi utilizate doar cu bani cash, pentru ca asa s-au obisnuit liberalii. Ei nu lucrau cu cardul. Nu puteau primi tainul cu cardul si atunci au impus numai cu cash”, a declarat Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi

Marius Bodea a plecat de la Aeroportul Iasi din anul 2016, dar caracatita pusa la cale de el functioneaza si acum! Cat a fost sef la aerogara ieseana, liberalul a capusat institutia prin toate metodele posibile.

Despre neregulile descoperite de inspectorii de la Directia de Control a Consiliului Judetean la Aeroportul Iasi, cotidianul BZI a scris in nenumarate randuri.

In editia de astazi, vom prezenta insa o noua metoda pusa la cale inca de pe timpul lui Marius Bodea, si care pare ca functioneaza si acum, prin care este fraudat bugetul Aeroportului Iasi.
Desi suntem in mileniul 3, la Aeroportul International Iasi nu se poate plati nici acum parcarea autoturismelor cu cardul bancar. Peste tot in tarile civilizate poti plati cu cardul, numai la Iasi acest lucru este imposibil.

Sistemul de parcometre a fost conceput de firma Equinsa Parking din Madrid, Spania. Aceste parcometre au fost aduse in perioada in care, la varful aeroportului, era liberalul Marius Bodea, totul fiind o afacere de familie a PNL. Este de notorietate modul cum a fost implementat acest sistem de la bun inceput si cum s-a facut evaziune fiscala, parcometrele neeliberand bon fiscal. Apoi, aceste aparate au inghetat pe perioada iernii, sute de pasageri ramanand cu masinile blocate in parcarea de la aeroport.

Vom prezenta in randurile de mai jos si explicatiile pentru care liberalii nu au dorit sa instaleze un sistem de plata cu cardul la parcare. Tocmai ca sa mai aiba de unde sa traga niste bani.  

In loc de card, plata la negru!

Un pasager al unei curse internationale care a aterizat ieri pe Aeroportul International Iasi a povestit exact cum functioneaza reteaua. Barbatul avea masina personala in parcarea de la Aeroportul Iasi, un loc gestionat de parcometre cu plata. Insa, pentru ca nu avea lei la el, barbatul a intentionat sa plateasa contravaloarea de 145 lei a parcarii cu cardul bancar. Surpriza a fost insa si mai mare. Aceste parcometre primesc doar bani lichizi. In scena au intrat doi angajati de la Serviciul de Paza al Aeroportului.

Cand barbatul s-a plans ca nu poate plati cu cardul, atunci, cei doi paznici au venit cu solutia salvatoare! Dupa ce au aflat ca suma de plata ar fi de 145 de lei, ei au transmis sec: „Ne dati noua 70 de lei si scoateti masina din parcare”. Astfel, zis si facut. Barbatul a mers in terminal, a scos bani de pe card si a platit 100 de lei celor doi agenti de paza, pentru a vedea care este sistemul prin care poate fi fraudat bugetul Aeroportului.

Imediat,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !