Rușinos! Vica Blochina, fără lenjerie intimă aseară, la Antena 1, în emisiunea lui Dan Bittman?

7.476

Vica Blochina a făcut spectacol luni seara, la emisiunea „Antitalent”, de la Antena 1, prezentată de Dan Bittman. Telespectatorii au rămas fără suflare când au văzut-o pe micile ecrane pe blondină, îmbrăcată extrem de provocator. Toată lumea s-a întrebat dacă Vica a purtat lenjerie intimă sau nu.

Vedeta a lăsat câteva semne de întrebare, în timpul unui moment de autostop, pe care l-a făcut în cadrul show-ului. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, mulată și foarte transparentă, Blochina şi-a pus în evidenţă posteriorul bombat, pe care şi l-a rotunjit la medicul estetician.

Împreună cu Margherita de la Clejani, au încercat să găsească un domn care să le ofere o cursă gratuită cu mașina. Punctul culminant este chiar momentul când Vica a sărit în faţa unui autoturism, rugându-l pe şofer să le transporte. Scena când Vica s-a urcat în maşina a fost cu adevărat interzisă minorilor, lăsând la vedere zona intimă.

Are un copil cu Victor Piţurcă: „Edan este acum la tatăl lui

Vica Blochina și Victor Pițurcă au ajuns, în urmă cu peste patru ani, să facă pace, asta de dragul copilului. Fostul selecționer a lăsat orgoliile la o parte, atunci. Vica avea să povestească: “Edan este acum la tatăl lui, aici, în Bucureşti. Când e la mine, când la el, se duce unde vrea el”.

„Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos. El e acum în vacanță și petrece și foarte mult timp cu tatăl lui. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate la un moment dat nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea. Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, era foarte mic.

Era mic, avea vreo trei ani. Îmi aduc aminte că la un moment dat, când ne-am dus să facem acest test de paternitate, Edan nu-l mai văzuse pe tatăl lui de vreun an, cât am stat noi prin procese și nebuniile adulților. Și atunci a fugit la el când l-a văzut și i-a zis: <păi, tată,=”””” tu=”””” nu=”””” mă=”””” recunoști=”””” deloc?=””””>. Atunci a fost un moment oarecum aiurea. Cred că în momentul acela amândoi am înțeles că tot ce facem nu facem bine pentru copil și s-a rezolvat problema noastră, acuma suntem ok”,</păi,> a povestit Vica Blochina.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise