Ryan Reynolds și Blake Lively dezvăluie prima imagine cu cel de-al treilea copil

0 1.896

Ryan și Blake au dezvăluit recent că cel de-al treilea copil al lor a venit pe lume în timpul verii, vești pe care au reușit să le țină ascunse pentru aproximativ două luni.

Perechea este foarte discretă atunci când vine vorba de copiii lor, însă Ryan a postat recent o poză cu cel de-al treilea copil pentru a promova o cauză importantă.

Ryan Reynolds și Blake Lively dezvăluie prima imagine cu cel de-al treilea copil

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt ca două cărți deschise pe social media atunci când vine vorba de viața lor, însă pe copiii lor preferă să îi țină departe de camere.

Cei doi au întâmpinat cel de-al treilea copil în timpul verii, un secret pe care l-au ținut pentru aproximativ două luni.

De aceea, poza ce îi înfățișează pe Ryan, Blake și bebelușul, a șocat toți fanii. În descrierea pozei, Reynolds a dezvăluit și sexul bebelușului prin faptul că și-a exprimat speranțele pentru micuța lui, ceea ce înseamnă că a treia fetiță a venit în familia lor.

„Te iubesc B.C. Vreau ca fetița mea să cunoască același cadru natural de care eu m-am bucurat. Pe 21 octombrie, candidatul pe care îl vei vota va schimba politica climatică. Sunt mândru de progresul făcut în ultimii patru ani.”, a scris Ryan în descrierea pozei.

Bineînțeles, poza a fost editată pentru a ascunde fața bebelușului. Acesta a adăugat un emoticon smiley face pentru a nu se vedea chipul fetiței.

Fanii au comentat, majoritatea felicitându-i, iar alții tratând cu umor editarea pozei, transformând-o și ei la rândul lor.

Lively și Reynolds au discutat în trecut despre prioritizarea vieții private a copiilor lor.

„Ryan a avut o viață normală și ne dorim ca și copiii noștri să crească la fel.”, le-a explicat actrița celor de la Marie Claire în 2016.

„Mi-ar plăcea să nu mă confrunt cu asta, dar știam ce stil de viață ne alegem și este foarte greu…dar este cu totul alt lucru atunci când vine vorba de copilul nostru. James nu a avut oportunitatea de a decide ceea ce își dorește.”, a adăugat Blake.

loading...
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata