8.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

S-a aflat. Andreea Marin a fost bătută de Ștefan Bănică

Dacă până acum toată lumea se gândea care a fost motivul real al divorțului dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică, acum totul s-a aflat. A fost bătută de Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică și Andreea Marin au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-a aflat și motivul divorțului. A fost bătută de cântăreț.

S-a aflat. Andreea Marin a fost bătută de Ștefan Bănică

Până acum doar au existat zvonuri că Andreea Marin ar fi bătut-o pe fosta sa soție, Andreea Marin. Acum totul s-a confirmat. Cel care a vorbit despre toate acestea a fost Sabin Ivanof, unul dintre apropiații celor doi. Potrivit playtech.ro, Ștefan și Sabin aveau în acel moment un litigu din cauza unei afacerii cu un bloc de locuințe.

”(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a declarat Ivanof.

„Săraca era o victimă”

Totodată, Ivanof a spus că în perioada căsniciei Andreea Marin nu a fost decât o victimă. „El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund.”, a mărturisit la un moment dat Sabin Ivanof .

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate