S-a aflat! Care este numele intreg din buletin al Oanei Lis 

Oana este sotia lui Viorel Lis, cel care a fost primar al Capitalei in urma cu mai multi ani. Putini stiu, insa, care este numele ei real, din actul de identitate.

La inceputul lunii iulie, Oana Lis a sustinut examenul de licenta, ocazie cu care a si urcat, pe contul personal de socializare, coperta lucrarii. A fost momentul in care fanii au putut afla cum o cheama in buletin. De precizat ca Oana si-a pastrat numele de dinainte de casatorie si, in plus, are si inca un prenume.

“Student: Ungureanu (Lis) Oana-Lacramioara”, scrie pe lucrarea de licenta a sotiei lui Viorel Lis.

Oana Lis a depasit cu brio examenul. A reusit sa obtina 8.80 la examentul scris si nota 10 la proba orala.

Oana Lis, singurul sprijin pentru Viorel Lis

Oana Lis a vorbit si despre perioada grea prin care a trecut in ultima vreme, dupa ce fostul edil al Capitalei a facut un atac cerebral vascular. Singurul sprijin pe care il are Viorel Lis in momentul de fata este Oana care ii este alaturi neconditionat, la bine si la greu.

„Din pacate de cateva zile lui Viorel nu ii este foarte bine. El este singurul om din viata mea care mi-a dat echilibru, siguranta, a fost puterea de care aveam nevoie. Sunt alaturi de el la bine si la greu!Binele facut in viata se intoarce sub alte forme. Dupa AVC ar fi putut sa nu mai mearga, sa nu mai vorbeasca. A primit de Sarbatori doar 5 mesaje, a fost trist. Dar a realizat ca poate, daca avea mai multe mesaje, nu ma avea pe mine. D-zeu iti ia pe o parte si iti da pe alta. Am fost si noi suparati. Te simti pierdut, oamenii te uita. Ne este foarte greu cu pastilele si analizele. Are o pensie foarte mica. Singurele persoane pe care le iubesc sunt Viorel si bunica mea, amandoi sunt i

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !