21.3 C
București
sâmbătă, 15 mai 2021

S-a aflat! Cât câștigă Teo Trandafir în fiecare lună

Teo Trandafir încântă telespectatorii de zeci de ani cu emisiunile pe care le moderează. Aceasta a lucrat de-a lungul anilor în cadrul mai multor televiziuni. Salariul acesteia a reprezentat un subiect de interes. În trecut s-a speculat că îndrăgita prezentatoare ar avea câștiguri lunare care se ridică la nivelul zecilor de mii de euro.

Teo Trandafir a decis să facă lumină în acest subiect. În ultimii ani aceasta poate fi urmărită în cadrul emisiunii pe care o moderează din cadrul psotului de televiziune Kanal D. După ultimele informații care susțineau că prezentatoarea ar încasa 20.000 de euro în fiecare lună, Teo a dezmințit zvornurile și a afirmat că adevăratul ei salariu este mai mic și a susținut că sumele speculate sunt exagerate.

„Aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent. Au fost mulţi cei care şi-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulţit cu 12 luni şi au făcut ei socoteala cât am câştigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun nişte benzină, poate am nişte rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulţită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greşit! Pentru că, între timp, ai făcut nişte lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir: „Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare”
În cadrul unei emisiuni de televiziune, Teo Trandafir a discutat despre sumele pe care le-a câștigat de-a lungul timpului dar și despre cele pe care le-a încasat din emisiunile pe care le-a moderat. Îndrăgita prezentatoare a menționat că în ciuda zvonurilor nu este o persoană atât de bogată pe cât și-ar dori.

Totuși aceasta a afirmat că nu îi lipșeste nimic. Teo a declarat că pentru ea banii nu au fost niciodată foarte importanți. Atunci când a pierdut sume considerabile a știut să înmulțească banii la loc.

„Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti.

Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui.”, a declarat Teo Trandafir.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate