S-a aflat! Ce se întâmplă între Bianca Drăguanu și Victor Slav, înainte de Crăciun: „Fac cumva să-mi iau copilul”


Victor Slav a povestit cum își va petrece Crăciunul, iar planurile o includ și pe fiica lui, Sofia. Fostul prezentator de la

meteo a mărturisit că anul trecut micuța a stat cu el de sărbători și își dorește ca același

lucru să se întâmple și anul acesta. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit ce va face pentru asta, dar și cum se înțelege iubita lui cu fetița lui.

Sărbătorile aproape că ne bat la ușă, astfel că Victor Slav s-a gândit deja cum își va petrece Crăciunul. Se pare că prezentatorul de la „Bravo, ai stil!’ este un familist convins. Nu-și dorește decât să fie în sânul familiei și

să o aibă aproape pe fiica lui, Sofia. Conform spuselor sale, la fel s-a întâmplat și anul trecut și așa s-a simțit cel mai bine.

Victor Slav s-a iubit în trecut cu Bianca Drăgușanu. Din fosta lor relație a rezultat o fetiță superbă, Sofia. Deși drumurile lor s-au separat în timp, fostul prezentator de la meteo și blondina au rămas în relațiie bune, pentru a fi în continuare niște părinți responsabili pentru micuța lor.

Cu toate că ea a rămas în grija mamei, asta nu înseamnă că el o neglijează. Prezentatorul TV adoră să petreacă timpul împreună cu copila, mai ales de sărbători.

Victor Slav este un familist convins. Așadar, nu e de mirare că vrea să își petreacă sărbătorile alături de cele mai dragi persoane, membrii familiei sale. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a stat cu Sofia anul trecut și își dorește ca și anul acesta să fie la fel.

Fostul prezentator de la Meteo a povestit că trebuie să vorbească întâi cu mama Sofiei, Bianca Drăgușanu, pentru a stabili împreună programul de sărbători. Acesta a precizat că va face cumva să-și ia fiica de Crăciun și plănuiește să o ducă și la mama și la sora lui, pentru că toată lumea o iubește.

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători. Fac cumva să-mi iau copilul.

O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește’, a spus Victor Slav pentru cancan.ro.

Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fiica lui

În același timp, Victor Slav a susținut că iubita lui și fiica lui, Sofia, se înțeleg foarte bine. A povestit că cele două au interacționat de mai multe ori, prezentatorul fiind într-o relație de peste doi ani.

„Copilul se înțelege foarte bine cu ea. Noi avem o relație de mai bine de doi ani, și au interacționat de nenumărate ori. Nu știu cum face, dar toți copii trag la ea, mai ales Sofia. Este un lucru foarte bun că se înțeleg bine. Mă bucură enorm’, a adăugat el.

Victor Slav nu exclude posibilitatea de a fi tată din nou

Victor Slav ne-a spus în revista VIVA! de decembrie că nu a exclus niciodată posibilitatea de a fi tată din nou. Prezentatoru TV a precizat că nimeni nu știe ce rezervă viitorul, astfel că preferă să nu se pronunțe în niciun sens.

„Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul.

Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta’, ne-a spus recent Victor Slav. scrie viva.ro