31.5 C
București
marți, 27 iulie 2021

S-a aflat! De ce boală a suferit Radu Pietreanu? Și-a vândut locuința pentru a se trata

A trecut foarte mult timp de când ”creierul” trupei de comedie Vacanța Mare nu a mai apărut în lumina reflectoarelor. Motivele par să fie foarte serioase, și asta pentru că Radu Pietreanu a ajuns pe mâna medicilor.

Actorul a suferit recent o intervenție chirurgicală pentru care a trebuit să facă multe sacrificii. Pentru a-și trata problemele de sănătate, actorul și-a vândut casa. Anul trecut, la vârsta de 56 de ani, a avut o intervenție în Turcia. Atunci, a fost nevoit s-și vândă vila de lângă Pădurea Băneasa, în care a locuit în ultimii 15 ani, și s-a mutat la Azuga, în inima munților, departe de agitația urbană.

De asemenea, bani i-au trebuit și pentru a plăti tratamentul dat de medicii din Turcia. A renunțat la viața de ”rocker„ și are mult mai multă grijă de sănătatea proprie.

În plan artistic, Radu Pietreanu își reia activitatea anul acesta și în martie va avea primul spectacol la Timișoara. În ultimul timp, ”Costel”, acum supranumit ”Profu de umor”, a mai slăbit, potrivit Viva.

Radu Pietreanu face stand-up comedy
Îndrăgitul comediant, chiar dacă i-a rămas pseudonimul de ”Costel” de la ”Vacanța Mare”, acum preferă să i se spună ”Profu de umor”.

Radu Pietreanu distrează oamenii prin show-urile sale. Noul turneu îl va face alături de chitara sa. Va cânta prin țară, apoi prin Europa!

Radu Pietreanu, reacție tranșantă după scandalul izbucnit după Revelion: „Noi am fost pretextul ca USR să se ia de TVR și să o ocupe”
Actorul Radu Pietreanu a avut o reacție dură la atacurile aduse de mai mulți politicieni printre care și deputatul USR Iulian Bulai. Comediantul și membru al grupului umoristic ”Vacanța Mare” i-a lansat o provocare șefului Comisiei de Cultură din Parlament. Acesta l-a provocat la un duel din punct de vedere al cunoștințelor de cultură generală. De asemenea a accentuat ideea conform căreia ”prostul nu râde, se enervează”.

”Cât de retardat să fii să ai 150 de posturi gratis și tu să te uiți la TVR? Noi am fost pretextul ca USR să se ia de TVR și să o ocupe. Mi-e frică de poliție, după 30 de ani, că va veni să îmi spună că s-au făcut plângeri că au fost parodiați unii. Cuvintele despre măști, despre pandemie, au fost spuse de personaje, de Leana, de Costel.

Prostul nu râde, se enervează. Asta nu o să o auzi la Bulai. Îl invit la orice emisiune de genul ”Câștigă România”, eu și el, să vedem cine e mai bun. Nu mi-a dat nimeni un leu când am fost bolnav de cancer ca să mă vindec și mi-am vândut casa.”, a declarat Radu Pietreanu.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate