S-a aflat totul despre Ion Iliescu! Ce secrete ascunde fostul președinte al României

Ion Iliescu, fostul președinte a României, a fost și este un adevărat personaj. Oficialul a avut o viață de poveste, marcată și de o mulțime de secrete. Unele dintre ele au ieșit la iveală abia acum, spre fericirea celor care îl admiră și îl apreciază.

Ce s-a ales de Iliescu, la 92 de ani

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, este unul din cei mai longevivi politicieni din România. A ajuns la venerabila vârstă de 92 de ani, dar încă se ține bine. Are, însă, mai multe obiceiuri la care nu renunță și pe care le respectă cu strictețe.

 

Aflăm de la senatorul Ionuț Vulpescu, un apropiat al fostului preşedinte, că evită cât mai mult ieșirile și preferă să scrie sau să citească, activități care îl relaxează. Mai mult, “nu se mai uită de câțiva ani la talk-show-uri politice”, ci doar la meciurile de snooker și tenis.

“Mai iese la scurte plimbări, dar aproape de casă. La munte nu a mai fost de câțiva ani, nici măcar la Festivalul Enescu nu a mai fost, deși e un fidel meloman”, a povestit senatorul.

De ce nu a avut Iliescu copii

Ion Iliescu nu a avut niciodată copii, deși și-ar fi dorit. Acesta nu a reușit să aibă nici un copil pe tot timpul mariajului său cu Nina Iliescu, pentru că femeia ar fi pierdut trei sarcini considerate toxice, după care nu a mai putut rămâne însărcinată deloc.

Toată lumea se întreabă cui va rămâne averea, având în vedere că nu are un Moștenitor în familie. Puțini știu, însă, că fostul președinte are un ”fiu adoptiv”, un băiat de care a avut grijă după ce părinții săi au murit în urma unui accident aviatic. Mihai Bujor Sion este fiul unui fost activist al Partidului Comunist Român, iar de la finalul anilor ’70 s-a ocupat de îngrijirea lui. L-a ajutat să aibă o carieră de succes și l-a introdus chiar și în lumea politică.