S-a deschis astăzi Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Turiștii sunt așteptați să-l viziteze

Hotelul de Gheață mult așteptat de turiști este de astăzi deschis, iar turiștii îi pot vizita cele 10 camere, denumite după capitale europene.

Tematica hotelului este „Europa”, motiv pentru care, camerele sunt denumite după câteva dintre capitalele Europei.

Momentan, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac are 10 camere.

Turiștii se pot bucura de atracția de gheață
Cei din partea Proiectului de Marketing Turistic ”Hotel of Ice Bâlea Lac” promit turiștilor că se vor bucura de spectaculozitatea și stilul construcției, mai ales datorită formei exterioare, dar și decorului și dotărilor interioare.

De asemenea, cei care se vor caza primii sunt clienţi ai companiei de turism britanice care colaborează de foarte mulţi ani cu ”Hotel of Ice Bâlea Lac”. În același timp, cei mai mulți vizitatori din această perioadă vor fi din Marea Britanie.

Camerele poartă nume de capitale Europene

Camerele Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac, momentan în număr de 10, au denumiri speciale, adică, poartă numele câtorva capitale europene. Acestea sunt: Londra, Amsterdam, Lisabona, Dublin, Bucureşti, Paris, Roma, Atena, Berlin şi Madrid.

De asemenea, hotelul pune la dispoziția oaspeților și vizitatorilor un bar, în interior, cu meniuri speciale care să mulțumească toate gusturile turiștilor.

Cum a fost construit hotelul?

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac este al șaisprezecelea și cel mai recent. Construcția a fost finalizată în aproximativ o lună, în condiții meteorologice dificile. La hotel s-a lucrat inclusiv pe timp de noapte, unde s-a folosit zăpadă din căldarea Lacului Bâlea, la care s-a mai adăgat și apă în compoziție. Mobilierul este făcut exclusiv din gheață, iar temperatura din interior este cuprinsă între minus 1 și 2 grade Celsius.