sâmbătă, 4 iulie 2020

S-a dus la ginecolog, iar diagnosticul a lăsat-o fără cuvinte! Obișnuia să doarmă în pat cu pisicile

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Din cauza unei dureri perisitente în zona abdomenului, Michelle Barrow a mers la medicul ginecolog pentru o consultatie. Doctorul a bănuit că femeia ar putea avea chisturi ovariene. Dar, in urma controlului, a descoperit fire ciudate de păr în interiorul pacientei.

Primul gand al medicului a fost că acestea sunt fire dintr-un tampon, dar s-a dovedit ca erau ale uneia dintre pisicile cu care dormea in pat. Ea și iubitul ei aveau obiceiul să doarmă în pat cu cele două pisici pe care le au.

Concluzia la care a ajuns Michelle a fost aceea că o parte din părul care le cădea pisicilor au ajuns pe organul sexual al soțului și, de acolo, în vaginul ei, unde s-au acumulat sub forma unui ghem blănos.

Bineinteles, afland acest lucru, Michelle a început să-și schimbe mai des așternuturile, pisicile dorm acum doar deasupra păturii, nu pe cersaf, iar iubitul face duș înainte ca ei sa se iubeasca din nou.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -S-a dus la ginecolog, iar diagnosticul a lăsat-o fără cuvinte! Obișnuia să doarmă în pat cu pisicile 2