sâmbătă, 19 septembrie 2020

S-a dus la ginecolog, iar diagnosticul a lăsat-o fără cuvinte! Obișnuia să doarmă în pat cu pisicile

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Din cauza unei dureri perisitente în zona abdomenului, Michelle Barrow a mers la medicul ginecolog pentru o consultatie. Doctorul a bănuit că femeia ar putea avea chisturi ovariene. Dar, in urma controlului, a descoperit fire ciudate de păr în interiorul pacientei.

Primul gand al medicului a fost că acestea sunt fire dintr-un tampon, dar s-a dovedit ca erau ale uneia dintre pisicile cu care dormea in pat. Ea și iubitul ei aveau obiceiul să doarmă în pat cu cele două pisici pe care le au.

Concluzia la care a ajuns Michelle a fost aceea că o parte din părul care le cădea pisicilor au ajuns pe organul sexual al soțului și, de acolo, în vaginul ei, unde s-au acumulat sub forma unui ghem blănos.

Bineinteles, afland acest lucru, Michelle a început să-și schimbe mai des așternuturile, pisicile dorm acum doar deasupra păturii, nu pe cersaf, iar iubitul face duș înainte ca ei sa se iubeasca din nou.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă