S-a dus la ginecolog, iar diagnosticul a lăsat-o fără cuvinte! Obișnuia să doarmă în pat cu pisicile

Știrile zilei

Omul care i-a împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu a dezvăluit ultima lor dorință: “M-au rugat”

Omul care i-a împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu a dezvăluit ultima dorință a celor doi dictatori.Colonelul în retragere...

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: „Pana in 2022 vom dubla alocatiile, iar pana in 2024 pensiile vor creste cu 46 la suta”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca taxa unica nu va fi desfiintata, fiind un concept liberal.Totodata, ministrul a...

Infectat cu COVID-19, a fost la Terapie Intensivă:

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, a depășit situația critică, în urma infectării cu COVID-19.Mihai a fost internat...

Din cauza unei dureri perisitente în zona abdomenului, Michelle Barrow a mers la medicul ginecolog pentru o consultatie. Doctorul a bănuit că femeia ar putea avea chisturi ovariene. Dar, in urma controlului, a descoperit fire ciudate de păr în interiorul pacientei.

Primul gand al medicului a fost că acestea sunt fire dintr-un tampon, dar s-a dovedit ca erau ale uneia dintre pisicile cu care dormea in pat. Ea și iubitul ei aveau obiceiul să doarmă în pat cu cele două pisici pe care le au.

Concluzia la care a ajuns Michelle a fost aceea că o parte din părul care le cădea pisicilor au ajuns pe organul sexual al soțului și, de acolo, în vaginul ei, unde s-au acumulat sub forma unui ghem blănos.

Bineinteles, afland acest lucru, Michelle a început să-și schimbe mai des așternuturile, pisicile dorm acum doar deasupra păturii, nu pe cersaf, iar iubitul face duș înainte ca ei sa se iubeasca din nou.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă