18 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Deși nu mai apare la tv, Americanu din La Bloc nu duce lipsă de bani! Iată ce face și cât câștigă acum!

După ce și-a onorat contractele cu marea lui iubire, televiziunea, Emil Mitrache, ”Americanu” din La Bloc s-a reprofilat. Nu ii lipsesc nici imaginatia si nici ambitia, așa că a găsit rapid o soluție pentru a-și întreține familia, o varianta care să ii aduca suficienti bani, reusind sa îmbine utilul cu plăcutul.

Emil Mitrache a ajuns să profeseze meseria de ghid turistic și spune că este extrem de mulțumit de viața pe care o duce acum. Într-un interviu acordat pentru click.ro, Americanu a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor, dar că acum se simte bine și se bucură că poate să facă ceva pentru el, dar și pentru familia lui. Mai mult, Americanu a povestit că înainte era șofer de Uber.

„Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni. Acum când vorbesc cu voi sunt plecat din Bucureşti, la Mănăstirea Polovragi. Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti.

Am fost săptămâna trecută cu un grup de japonezi care nu ştiau engleză, dar aveau un lider de grup, tot ghid, care ştia limba lor şi apoi le traducea din engleză. A fost un pic mai greu, dar m-am descurcat. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos”, a spus el, cu ceva timp in ruma, pentru Click.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate