miercuri, 2 decembrie 2020

Deși nu mai apare la tv, Americanu din La Bloc nu duce lipsă de bani! Iată ce face și cât câștigă acum!

Știrile zilei

EXCLUSIV! Horoscop Karmic pentru Decembrie 2020. Ce ti-a pregatit KARMA pana la finalul anului

Decembrie 2020 nu va deveni o sursa de situatii stresante sau dramatice pentru locuitorii planetei Pamant. Chiar si o...

Amortirea mainilor – un semnal important ca trebuie sa mergeti la medic. 7 cauze

De cele mai multe ori, atunci cand ne trezim cu mainile sau cu picioarele amortite, senzatia este urmata de...

Aproape 200 de decese asociate noului coronavirus in ultimele 24 de ore.In ATI sunt 1.259 de bolnavi

In Romania, in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 4.272 de noi cazuri de Covid, 199 de decese,...

După ce și-a onorat contractele cu marea lui iubire, televiziunea, Emil Mitrache, ”Americanu” din La Bloc s-a reprofilat. Nu ii lipsesc nici imaginatia si nici ambitia, așa că a găsit rapid o soluție pentru a-și întreține familia, o varianta care să ii aduca suficienti bani, reusind sa îmbine utilul cu plăcutul.

Emil Mitrache a ajuns să profeseze meseria de ghid turistic și spune că este extrem de mulțumit de viața pe care o duce acum. Într-un interviu acordat pentru click.ro, Americanu a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor, dar că acum se simte bine și se bucură că poate să facă ceva pentru el, dar și pentru familia lui. Mai mult, Americanu a povestit că înainte era șofer de Uber.

„Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni. Acum când vorbesc cu voi sunt plecat din Bucureşti, la Mănăstirea Polovragi. Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti.

Am fost săptămâna trecută cu un grup de japonezi care nu ştiau engleză, dar aveau un lider de grup, tot ghid, care ştia limba lor şi apoi le traducea din engleză. A fost un pic mai greu, dar m-am descurcat. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos”, a spus el, cu ceva timp in ruma, pentru Click.ro.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă