Tânăra care s-a operat ca să arate ca o „zombie Angelina Jolie” a fost arestată! Ce acuzații grave îi sunt aduse

0 1.957

Controversata tânără care s-a operat astfel încât să arate cât mai mult ca Angelina Jolie a fost arestată. Vedeta Instagram, care și-a câștigat faima prin felul ireal în care își editează pozele, a primit numeroase acuzații extrem de grave, informează presa de peste ocean.

Sahar Tabar a fost arestată pentru mai multe acuzații, printre care blasfemie și instigare la violență, informează CNN. Tânăra, din Iran, a devenit un fenomen viral anul trecut, atunci când pozele ei au stârnit numeroase păreri în mediul online.

Ce acuzații îi sunt aduse

Surse judiciare au anunțat că Tabar a fost arestată după ce mai multe persoane au făcut diverse plângeri pe numele ei. Drept urmare, tânăra este acum acuzată de blasfemie, instigare la violență, obținerea ilegală a unei proprietăți, insultarea codului de îmbrăcăminte al țării ei și încurajarea tinerilor să participe în acte de corupție.

După ce a fost arestată, pagina ei de Instagram a fost ștearsă. Tabar nu este primul influencer iranian care s-a lovit de probleme cu legea.

Cine este Sahar Tabar

În vârstă de 22 de ani, tânăra a fost denumită „zombie Angelina Jolie” de mai multe persoane, descriere conferită de felul aproape supranatural în care arată.

Deși a susținut că înfățișarea ei este rezultatul al zecilor de operații estetice, a fost dezvăluit că este, de fapt, rezultatul editării masive în Photoshop. În alte cuvinte, tânăra pare să se fi jucat cu un fel de artă ceva mai ciudat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata