S-a prabusit un imperiu financiar! Tanarul afacerist cu Ferrari si-a gasit sfarsitul! Este tras la raspundere de autoritati pentru tepele de milioane pe care le-a dat

• Cunoscutul om de afaceri iesean Costel Eduard Vidrasc si-a gasit sfarsitul dupa multi ani in care a fost pe cai mari • La scurt timp dupa ce si-a bagat una din principalele firme direct in faliment, in conditii suspecte, Directia Finantelor Publice a decis tragerea la raspundere a acestuia pentru falimentarea societatii si l-a trimis in judecata • Acesta a controlat inclusiv firma de distributie OTED Grup, una dintre cele mai mari companii de profil din regiune, care a fost bagata in insolventa din cauza datoriilor uriase • Firmele controlate de Eduard Vidrasc au dat tepe uriase unor companii internationale de renume

Vazut in trecut ca fiind unul dintre cei mai de succes tineri antreprenori din Iasi, activitatea lui Costel Eduard Vidrasc in mediul de afaceri s-a dovedit a fi o mare teapa. Proprietar de automobile de lux precum Ferrari sau Maserati, acesta a devenit acum falimentar si este tras la raspundere pentru tepele date in anii precedenti.

Recent, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi l-a trimis in judecata pe Eduard Vidrasc, acesta fiind tras la raspundere pentru intrarea în insolventa a SC Distribution Trans Grup SRL, companie pe care ieseanul a infiintat-o inca din 2008 si pe care a folosit-o in combinatii impreuna cu alte societati ale sale: Oted Grup SA si Avensi SRL. Practic, dupa ce SC Distribution Trans Grup a fost bagata direct in faliment in 2018, dupa o serie de controale in activitatea financiar-contabila a firmei, la inceputul noului an, autoritatea fiscala a decis trimiterea in judecata a lui Costel Eduard Vidrasc, dosarul inregistrat la Tribunalul Iasi avand obiectul „atragerea raspunderii pentru intrarea în insolventa”.

Citeste si: Smecherul cu Maserati este cautat de zeci de afaceristi. Le datoreaza milioane de euro

Asta s-a intamplat dupa ce autoritatea fiscala a descoperit ca firma folosita vreme de peste 20 de ani nu mai avea aproape nimic in proprietate, iar singurii bani pe care ii are de incasat sunt chiar de la firmele lui Costel Eduard Vidrasc, aflate de asemenea in insolventa.

„Fata de informatiile din evidenta contabila a debitorului, din care rezulta ca acesta nu detine bunuri de natura stocurilor si/ sau a imobilizarilor, lichidatorul judiciar a procedat la solicitarea de informatii suplimentare de la DGEFPL, precum si de la ANCPI privind existenta în evidentele acesteia de bunuri mobile sau imobile apartinand SC Distribution Trans Grup SRL. Conform adreselor primite de la institutiile mentionate, SC Distribution Trans Grup SRL nu figureaza în evidentele acestora cu bunuri de natura bunurilor mobile sau imobile. Singurul activ al debitorului, conform balantei de verificare la 31.03.2018, il reprezinta creante de incasat în suma de 142.130 lei de la SC Avensi SRL si de la SC Oted Grup SA. Mentionez ca, atat SC Avensi SRL, cat si SC Oted Grup SA se afla în procedura insolventei (ambele intr-un singur dosar, aflat în curs de desfasurare)”, se arata in raportul realizat in cazul SC Distribution Trans Grup SRL.

Citeste si: INCREDIBIL!

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !