duminică, 12 iulie 2020

S-a răzbunat! Cum a umilit-o George Burcea pe Andreea Bălan

Știrile zilei

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Tataru, anunt important: In ce conditii intram in Starea de Urgenta

Nelu Tataru a spus in ce conditii ar putea sa intre Romania in starea de urgenta. Ne confruntam cu...

Dacă Andreea Bălan a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care nu poarta verighetă, George Burcea s-a razbunat. A eliminat fotografiile cu Andreea de pe pagina sa de socializare. Deja unii fani isi pun intrebari legate de un eventual divorț, multi altii sperand ca cei doi sa se impace.

Aurelian Temișan este nașul celor doi și, firește, nu putea să ”scape” fără a fi luat la întrebări. În ultimă instanță, din cauză că zvonurile pot crea multe situații confuze, Aurelian Temișan s-a hotărât să ”facă lumină” în acest caz, postând un mesaj pe pagina sa de socializare. Ideea principală a mesajului lui Temișan este că totul poate fi readus la normal in ceea ce priveste sentimentele, însă numai dacă Andreea și George isi doresc asta. ”Au o viață înainte”, scrie Temișan, și ar putea fi o viață trăită în comun.

”Punându-le în Sfântă Biserică cununile pe cap și inelele pe deget, le-am oferit și posibilitatea de a „profita” de experiența noastră de viață, de părerile și sfaturile noastre, de îmbrățișările și alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai și vrea. Sunt tineri, frumoși, talentați, au două minuni de fețe, au o viață înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună”, a scris Aurelian Temişan pe Facebook.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -S-a răzbunat! Cum a umilit-o George Burcea pe Andreea Bălan 2