All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

S-au certat de nenumărate ori, dar abia acum s-a întâmplat asta: Anuntul neasteptat facut de Mara Banica despre avocatul Daniel Ionascu! „Cine suntem noi sa judecam? Cel de sus are…”

5.123

Mara Banica si avocatul Daniel Ionascu, instruit in stiinta dreptului de catre celebra avocata Paula Iacob, impart de ceva timp acelasi platou de televizune, acolo unde dezbat diferite cazuri sociale sau de interes public.

Cazul preotului Cristian Pomohaci i-a facut de multe ori sa ajunga la cutite si sa se contrazica puternic, insa chiar si asa, Mara Banica ii poarta avocatului un mare respect.

Jurnalista a publicat o fotografie cu Daniel Ionascu, in dreptul careia a scris cateva cuvinte surprinzatoare.

„Afara de faptul ca l apara pe Pomohaci, nu i gasesc defect! Ramane prietenul meu bun, un om cu suflet deosebit!”, a spus ea.

Postarea a primit peste 7000 de like-uri.

„Diferenta dintre voi este ca unul este pro si celalalt impotroa parintelui. Asemanarea este ca amandoi sunteti deosebiti. Asta e, fiecare cu meseria lui”, „Il apara pentru ca e avocat, iar pana la proba contrarie, are incredere in client”, „Cine suntem noi sa judecam? Cel de sus are atributia asta”, „Domnul Ionascu este, probabil, in top 3 avocati din Romania. Nu degeaba si-a facut ucenicia cu Paula Iacob. E o placere sa il asculti vorbind”, au fost cateva din comentariile primite la fotografie.

Sursa: http://viatasanatoasa.biz
Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.