Sa radem cu UNPR Iasi! Incepe macelul in organizatia de buzunar, condusa de batausul de femei, Mircea Manolache

Partidul de buzunar al batausului de femei, Mircea Manolache, s-a facut de ras la ultimele alegeri la care a participat! Fara ajutorul PSD (UNPR a candidat de fiecare data la remorca partidului de guvernamant), formatiunea condusa de „generalul izmenelor” Gabriel Oprea a scos un scor infim la alegerile europarlamentare! Desi au avut pe lista 2 personaje cunoscute ca Ilie Nastase sau Anghel Iordanescu, UNPR a obtinut doar 0.6 la suta din voturi! Un scor rusinos, dupa care ar fi trebuit sa plaece acasa toti liderii partidului si sa se lase definitiv de politica. Si mai hilar este faptul ca la Iasi, unde UNPR are consilieri judeteni, cativa primari si consilieri locali in mai multe comune, partidul nu a luat decat 3000 de voturi. Probabil ca in afara de membrii de partid, doar din greseala sa mai fi votat cineva cu UNPR!

Scor de plecat acasa, obtinut de organizatia UNPR Iasi la europarlamentare

Ei bine, dupa esecul rusinos de la alegeri, batausul de femei, Mircea Manolache, nu a demisionat ci este decis sa faca schimbari in organizatie! Astfel, in locul lui Vasile Salaru, presedintele Organizatiei Municipale, Manolache vrea sa-l puna pe Pavel Pantea! Pe oricine ar pune insa in functii de conducere este evident ca UNPR Iasi a ajuns un partidulet de buzunar, iar votantii sai incap intr-o sala de nunti sau in Sala Polivalenta din Iasi.
Daca in 2016 filiala UNPR a reusit sa adune 6 procente si sa intre in Consiliul Judetean, de aceasta data, la alegerile europarlamentare, organizatia de la Iasi abia a trecut de pragul de 1 la suta.
Practic, aproape 3000 de ieseni si-au au dat votul pentru UNPR Iasi (1.04 la suta din totalul votantilor), atatia oameni cat incap in Sala Polivalenta din oras. Si culmea, Manolache a fost chiar printre candidatii acestui partid la Parlamentul European! Sub conducerea lui Manolache, acest partid a ajuns intr-o stare deplorabila, procentul obtinut la acest scrutin fiind de-a dreptul jenant. Manolache spera sa obtina un scor care sa-l ajute sa se lipeasca de un partid mai mare pentru viitoarele alegeri locale. Cum partidul sau nu a convins pe nimeni, este clar ca si Manolache ar trebui sa-si faca mai repede bagajele si sa se duca acasa sau la puscarie, dat

 » Sursa: bzi.ro

loading...