19.4 C
București
marți, 13 aprilie 2021

Saveta Bogdan iubește cu foc, la cei 74 de ani! Dar nimeni nu se aștepta la așa dezvăluiri incendiare: „Mi-am petrecut Revelionul cu iubitul meu și…”

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Saveta Bogdan este prezentă în fiecare an în emisiunile de sfârșit de an. Invitată la Antena Stars în prima zi din 2021, interpreta de muzica populară s-a destăinuit în direct. Vedeta a făcut declarații incitante despre viața sa amoroasă, povestind ce a făcut în noaptea de Revelion.

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Interpreta a făcut dezvăluiri incitante
Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Saveta Bogdan este una dintre cele mai plăcute și transparente interpretă de muzică populară. Vedeta este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, iar acest lucru este apreciat de fanii săi, care se bucură de fiecare apariție a sa. Saveta Bogdan nu se dă înapoi de la nicio provocare. Invitată în platoul de la Antena Stars, cântăreața a făcut un spectacol de pomină, după care a patinat împreună cu Dima Trofin. În tot acest timp, vedeta a făcut și dezvăluiri incendiare despre viața sa amoroasă, dar și cum și-a petrecut ultima zi din an. După mulți ani în care noaptea de Revelion o petrecea pe scenele lumii, artista s-a putut bucura de sfârșitul anului 2021 alături de familia sa.

Deși nu a avut noroc în dragoste, având două căsnicii eșuate, Saveta Bogdan se iubește cu un avocat mult mai tânăr decât ea. Solista nu vrea să-și facă publică relația, dar le-a oferit fanilor săi un detaliu despre cel care o face fericită. ”Mi-am petrecut Revelionul cu iubitul meu, mi-a făcut cafeaua în această dimineață ca să pot să vin la voi. Am stat doar noi doi și am râs. Nu stăm mereu împreună, doar când nu are procese. Dar suntem de câțiva ani împreună și mă respectă”, a spus Saveta Bogdan.

De asemenea, Saveta Bogdan a mărturisit și care sunt dorințele sale pentru lunile viitoare. ”Îmi doresc publicul înapoi, normalitatea din trecut și să merg la fiica mea în America că n-am putut din cauza virusului să o văd”, a mai adăugat interpreta.

Drama Savetei Bogdan. Artista este urmărită de ghinioane
Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze, Saveta Bogdan, în vârstă de 74 de ani, aceasta a întâmpinat multe greutăți de-a lungul vieții. Vedeta a povestit într-o emisiune televizată că a fost înșelată de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica sa nu poate să facă copii. Cu toate astea, nimic nu a doborât-o.”Tot timpul am râs și am plecat mai departe. Tot timpul am mers mai departe. Niciodată nu m-am oprit. A fost de multe ori, am plâns, m-am necăjit, mi-a trecut. Asta e. Până la urmă, trebuie să trecem. Omul nu poate să le aibe pe toate”, a zis ea.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate