Ultimate magazine theme for WordPress.

Scandal „cu cântec” la Operă: Ștefan Ignat este contestat după concursul de manager

În urma celor două probe, cea de prezentare scrisă a unui proiect managerial și cea orală în fața comisiei, Ştefan Ignat a fost declarat câștigător al concursului organizat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

El l-a depăşit pe Antoniu Zamfir, directorul Operei Craiova, cu aproape un punct şi jumătate la proba interviului. La prima probă, cea a concursului de proiecte de management, Zamfir obţinuse nota 7,80, iar Ignat, nota 7,16, conform rezultatelor publicate pe site-ul Ministerului Culturii. La cea de-a doua probă, directorul de la Craiova a luat 7,70, în timp ce interimarul de la București a primit 9,13.

Antoniu Zamfir, managerul Operei din Craiova

Antoniu Zamfir, managerul Operei din Craiova

Astfel, în final Ștefan Ignat a fost declarat câștigător cu nota 8,14, în timp ce Antoniu Zamfir a primit 7,75. Doar că lucrurile nu au rămas deloc așa.

Acuzații de plagiat

La registratura Ministerului Culturii, în atenția secretarului de stat Mădălin Voicu și în atenția ministrului George Ivașcu a fost depusă o contestație, semnată Nicoleta Dascălu, aceasta fiind una dintre persoanele care, conform Art9, alineat 9 din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management organizat de ONB, avea dreptul să asiste în public.

 » Citeste continuarea la sursa: libertatea.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies