Scandal de proporții! Culiță îi declară război lui Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, din nou în scandal! Cei doi foști soți s-au separat deja de mult timp, dar se pare că nu au liniște și mama Geta face declarații surprinzătoare despre fosta ei noră, despre care s-a abținut mult timp să vorbească.

Geta Sterp lovește din nou

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format unul dintre cele mai iubite cupluri. Cei doi s-au iubit nebunește, și-au jurat iubire veșnică și au făcut furori pe scenă, dar la scurt timp după nuntă au divorțat. A fost un întreg scandal între ei, iar lucrurile au luat-o din nou razna acum.

 

Geta Sterp a făcut o serie de declarații răutăcioase la adresa lui Carmen de la Sălciua, deși până acum s-ar fi abținut să nu comenteze. Aceasta a mărturisit că vedeta ar fi încercat să își facă familia celebră și nu a reușit, în timp ce Culiță a reușit să se ridice singur și după divorț, fără niciun efort.

Geta o acuză pe Carmen de infidelitate

Geta a mărturisit că a suferit foarte mult după divorțul dintre Culiță și Carmen și chiar a insistat ca cei doi să nu se despartă, dar fosta ei noră a dezamăgit-o foarte mult. A deranjat-o faptul că a vorbit în presă despre cum Culiță i-a fost infidel, în condițiile în care știi și ea l-a înșelat chiar de mai multe ori, așa cum declară mama lui.

”Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț.

Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a mai declarat mama Geta, pentruFanatik.

Geta a vrut să îi dea mesaj fostei sale nurori după ce s-a căsătorit din nou, dar s-a abținut. Totuși, crede că Mariajul ei nu va dura prea mult, având în vedere că a stat puțin peste un an cu fiul ei, Culiță. Tot ce vrea este să demonstreze tuturor că nu ea este cea ce l-a ridicat pe artist.