12.5 C
București
vineri, 7 mai 2021

Scandal in casa Andreei Tonciu. Pana si vecinii au auzit tot. Ce s-a intamplat cu sotul ei, Daniel Niculescu

Scandal in casa Andreei Tonciu. Bruneta s-a certat atat de tare cu sotul ei, Daniel Niculescu, incat au auzit pana si vecinii ce vorbe grele si-au aruncat. S-a lasat cu tipete, urlete si plans. Gestul facut de sotul ei a scos-o din minti. Acum, Andreea este una dintre cele mai iubite vedete din Romania. A facut senzatie la Kanal D, in emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities.

Insa, inainte sa apara in acest show, a fost foarte discreta o perioada buna. S-a ocupat doar de familia ei frumoasa, formata cu Daniel Niculescu si de fetita lor. Unul dintre motivele pentru care a facut asta a fost faptul ca sotul Andreei i-a interzis sa mai apara la TV. Ce s-a intamplat atunci cand i-a cerut sa nu participe la Asia Express?

Scandal in casa Andreei Tonciu. Pana si vecinii au auzit tot
Atunci cand i s-a propus sa participe in faimoasa emisiune de la Antena 1, sotul Andreei Tonciu i-a cerut sa refuze. Insa, dupa aceea a regretat ca a facut ceea ce i s-a cerut, iar asta a dus la un scandal monstru. Andreea a povestit tot ce s-a intamplat in emisiunea Star Matinal, conform spynews.ro.

„Eu fara televiziune as fi… Eu am facut depresie. Eu plangeam in casa ca nu mai puteam. Eram la club cu sotul meu si m-au sunat sa merg la Asia Express si jur ca am refuzat. Si imi spune o prietena daca nu vreau sa merg, ca se duce Bianca, se duce Margherita. In secunda unu, sotul a zis acum te ridici de la masa si plecam. Am ajuns acasa, i-am zis sa ma descalte in mijlocul livingului urland: „din cauza ta! De ce nu m-ai lasat?”. In noaptea aia m-au auzit vecinii”, a spus Andreea Tonciu la „Star Matinal”.

Scandal in casa Andreei Tonciu. „Mi-ar placea sa merg cu Oana Radu sau cu sora mea. Daca as merge cu sotul meu, am zis ca nu. Pentru ca nu pot sa fiu Tonciu cand sunt in prezenta lui. Eu cu mama stau in mare parte din timp. El nu s-ar baga in asa ceva, in niciun caz. Nu ii place sa apara la TV pentru nimic in lume. Sa ma lase pe mine ca sunt tanara, la inceput de cariera. Eu ma simt foarte bine cand sunt in fata micului ecran”, a adaugat ea.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate