Scandal între bunica și părinții lui Alex Velea. „Nu știu ce au în capul lor”

Scandal în familia lui Alex Velea! Conform presei mondene, cântăreţul nu şi-a mai vizitat bunica de câţiva ani, deşi aceasta locuieşte la Craiova. De altfel, se pare că nici tatăl lui nu a mai mers de mulţi ani, ca să vadă ce face mama lui. Se pare că pare că părinţii lui Alex Velea îşi neglijează mama.

Bătrâna locuieşte într-un apartament din Craiova şi este ajutată, din când în când, doar de vecinii de bloc. Se pare că ar fi fost uitată atât de noră, cât şi de fiul ei, care e tatăl lui Alex Velea. Bunica Verginica l-a crescut pe cântăreţ şi l-a scos din multe necazuri, dar acesta o neglijează acum. Bătrâna mărturiseşte, cu lacrimi în ochi, că abia face faţă de pe o zi pe alta, având şi unele probleme de sănătate.

Bunica lui Alex Velea, probleme de sănătate

Locuieşte singură de mulţi ani, într-un apartament din Craiova. Spune că fiul ei, care e tatăl lui Alex Velea, aşteaptă ca ea să moară, pentru a putea să-i ia apartamentul. Mai mult, nu a mai vizitat-o de câţiva ani, din cază că are probleme cu inima. Tatăl lui Velea are un stent la inimă şi o carotidă înfundată.

”Nici nu mă întreabă dacă am bani sau dacă nu am. Eram datoare și la întreținere, păi ce, a mai dat un telefon? Sunt doi ani… și câte am făcut pentru el. De vreo 3 ani nu mai vine nimeni la mine (n.r. nicio rudă), nu întreabă cum mă simt, dacă am bani de medicamente. M-au ajutat vecinii. Dacă m-ar ține picioarele, m-aș duce eu în piață. (…) Fiul meu ce așteaptă.. să ia partamentul… eu acum.. De ce să pățesc așa? Doamne, din câte c******i l-am scos”, a povestit doamna Verginica într-o emisiune TV.

Bunica lui Alex Velea: ”Eu stau și mă uit și îmi iese sufletul și nu am o lumânare cine să îmi pună”

Bătrâna spune că numai din partea vecinilor are parte de ajutor.

”Nu a mai venit, nu a întrebat dacă am nevoie de ceva. Nu. Și nici Alex, care e crescut de mine, nu m-a mai întrebat nimeni nimic. Mă ajută vecinii, dar ei habar n-au. Nu știu ce au în capul lor. Eu stau și mă uit și îmi iese sufletul și nu am o lumânare cine să îmi pună. Am făcut sacrificii pentru ei și uite… M-am îmbolnăvit, ducându-mă până la ei… Stau de câțiva ani și mă ajută vecinii. Sunt bolnavă. (…) Câte am făcut și pentru noră… și sunt singură. Dacă îmi iese sufletul, îmi iese”, a declarat bunica lui Alex Velea într-o emisiune de televiziune.

Femeia are o pensie de 1.700 de lei lunar. Mulţi bani se duc însă pe medicamente şi pe întreţinerea de la bloc, care e destul de mare.
Pe de altă parte, Constantina, nora bătrânei şi mama lui Alex Velea, afirmă că i-a oferit soacrei mai multe variante. Aceasta însă nu a fost de acord cu nici una. Într-un timp chiar, angajase o vecină pentru a avea grijă de bătrână. Din cauză că aceasta s-a purtat urât, vecină a renunţat. Nici la azil nu vrea să meargă.
Tot părinții lui Alex Velea afirmă că, de fapt, Alex Velea, viitorul soț al Antoniei, nu şi-a mai vizitat bunica pentru că aceasta l-ar fi dat afară din casă.

„„În momentul în care nu am mai avut putere și forță nu am mai putut. Nu am putut să muncesc în două case. Nu sunt trei ani de când nu ne ducem. Soțul meu a mers înainte de pandemie lunar. Bunica lucrurile astea nu le spune.

E posibil după 40 de ani să vorbești asemenea baliverne? Spune că l-ai dat afară pe nepotul dumitale. Ăsta e motivul pentru care nu a mai fost la Craiova”, a declarat mama lui Alex Velea la Acces Direct.