16.4 C
București
vineri, 7 mai 2021

Scandal la înmormântarea lui Bogdan Stanoevici! Ce spun apropiaţii

Scandal la înmormântarea lui Bogdan Stanoevici unde Diana Șoșoacă a făcut declaraţii uluitoare. Senatoarea AUR a vorbit despre adevărata cauză a morţii fostului actor. Prietenii fostului ministru decedat din cauza COVID-19, s-au luat la bătaie cu Diana Șoșoacă și cu preotul care ținea o slujbă, chiar în fața casei lui Stanoevici.

Tot scandalul a izbucnit atunci când unul dintre prietenii regretatului actor i-a cerut socoteală senatoarei AUR. Diana Șoșoacă a vorbit, la România TV, despre faptul că actorul Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct, conform raportului făcut de Medicină Legală.

Ce spune Diana Șoșoacă despre moartea actorului
Senatoarea AUR crede că moartea fostului ministru este suspectă și vrea ca oamenii legii să se sesizeze din oficiu și să facă autopsie, pentru a se afla adevăratul motiv al decesului.

”El a murit de infarct.

O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia.”,a afirmat Diana Șoșoacă.

Aceasta a scos la iveală și câteva detalii din discuția pe care a avut-o cu Bogdan Stanoevici.

„Era efectiv unchiul meu, așa îl considerăm, era în familia mea de când eram eu mică.

Pentru mine, Bogdan este, trecerea lui nu însemnă că nu mai este, spiritul lui rămâne. Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întâlni pentru probe. Pe data de 8 decembrie testul era negativ, apoi a luat o infecție, dar s-a infectat și cu alte infecții nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viața nu a fost aplicat. Ar trebui să ne spună mare GCS ce e cu acele protocoale care impun tratamentul Covid cu prioritate față de celelalte afecțiuni.

Eu consider în acest moment că este moarte suspectă și o spun ca avocat și ca cetățean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgență și să se facă autopsia, pentru că nu știu dacă știți, se dorește incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă. S-a solicitat incinerarea și aceasta ar trebui făcută sâmbătă, la Crematoriul București.”, a declarat Diana Şoşoacă la România TV.

Ce spune Monica Pop despre decesul lui Bogdan Stanoevici
Monica Pop a declarat că Bogdan Stanoevici avea niște comorbidități despre care nu a vorbit niciodată și acestea ar fi pus „un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale“.

„Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contractat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID“, a declarat Monica Pop.

La înmormântarea regretatului actor Bogdan Stanoevici, Diana Șoșoacă a făcut declaraţii uluitoare care au pornit un adevărat scandal.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate