-5.7 C
București
duminică, 17 ianuarie 2021

Florin Călinescu îl face pe Mihai Petre

Show-ul ”Românii au Talent” a inregistrat audiențe din ce in ce mai mari, iar acest lucru nu se datoreaza doar prestațiilor concurenților care urcă pe scenă și spera la premiul cel mare, dar si al celor patru jurați, care sunt parte integrantă din spectacol.

Unul dintre aceștia este Florin Călinescu, cel cu vorbele la el. Sunt aproape 5 ani de când actorul stă la masa juriului în emisiunea ”Românii au Talent” și este la fel de plin de ofertant in vorbe si in imanatie ca la începuturi, completant de fiecare data atmosfera cu acel ceva, deseori exprimat prin umor.

”Eu nu aș putea avea contre cu Mihai Petre. La greutatea mea, el nu s-ar mai ridica, nu poți avea contre ca în box. Sunt lucruri inerente, și cu Andi, și cu Andra, dar e ca în fotbal – mai strigă unul la altul: „De ce nu mi-ai dat o pasă? E o chestiune iscată din adrenalină, dar nu sunt lucruri iscate din profunzime”, spune Florin Călinescu, potrivit viva.ro.

”Când eram eu copil, erai popular dacă strângeai mai multe castane, mușețel sau aduceai broaște la școală. De asemenea, populari erau cei care aduceau bomboane la școală fetelor. Pe o altă direcție, aș putea spune că umorul este singurul lucru pe care l-am făcut la nivel profesionist: de la 4 ani am făcut ceea ce se vede și astăzi, cu adaptarea vârstelor respective”, a adaugat Florin Călinescu.

Florin Călinescu este actor de teatru și film, dar și realizator de emisiuni de televiziune. A absolvit UNATC-ul. Debutul sau cinematografic a fost 1981 în “Lumini și umbre”. De multe ori a colaborat cu regizorul Nae Caranfil, cel care l-a distribuit în filme precum “E pericoloso sporgersi”, “Asfalt Tango” și “Filantropica”, jucându-se pe sine în ultimul film ca prezentator al variantei fictive a emisiunii Chestiunea Zilei.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate