sâmbătă, 23 mai 2020

Scandal monstru la intrarea într-un supermarket: „Nu vă permit să mă scanați. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm”

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

Scandal monstru la un supermarket. O femeie care aștepta să intre în magazin pentru a-și face cumpărăturile a refuzat să îi fie luată temperatura. Aceasta s-a filmat în timp ce îi îndemna și pe cei care o urmăresc să refuze această procedură. Vă reamintim că, în România, reprezentanții fiecărui magazin trebuie să asigure, la intrarea în magazin, o persoană care să ia temperatura clienților. Dacă temperatura depășește 37,3 grade, clienților le este interzis accesul.

„Nu vă permit să mă scanați. Conform legilor din România, ca să faceți lucrul acesta, trebuie să aveți acceptul meu scris. Este o procedură medicală. Nu aveți nicio pregătire medicală să faceți lucrul acesta. Dumneavoastră sunteți paznic. Ce pregătire medicală aveți? Ce se întâmplă când avem peste 37 de grade? Ce sunteți aici? Sunteți chiar un nimeni, un nimeni care țineți în mână un aparat. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm. Nu acceptați! Nu vă lăsați scanați termic!”, a strigat femeia către agentul de pază, într-un clip video pe care l-a filmat cu telefonul mobil.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Scandal monstru la intrarea într-un supermarket: „Nu vă permit să mă scanați. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm” 1