joi, 24 septembrie 2020

Scandal monstru la intrarea într-un supermarket: „Nu vă permit să mă scanați. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm”

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Scandal monstru la un supermarket. O femeie care aștepta să intre în magazin pentru a-și face cumpărăturile a refuzat să îi fie luată temperatura. Aceasta s-a filmat în timp ce îi îndemna și pe cei care o urmăresc să refuze această procedură. Vă reamintim că, în România, reprezentanții fiecărui magazin trebuie să asigure, la intrarea în magazin, o persoană care să ia temperatura clienților. Dacă temperatura depășește 37,3 grade, clienților le este interzis accesul.

„Nu vă permit să mă scanați. Conform legilor din România, ca să faceți lucrul acesta, trebuie să aveți acceptul meu scris. Este o procedură medicală. Nu aveți nicio pregătire medicală să faceți lucrul acesta. Dumneavoastră sunteți paznic. Ce pregătire medicală aveți? Ce se întâmplă când avem peste 37 de grade? Ce sunteți aici? Sunteți chiar un nimeni, un nimeni care țineți în mână un aparat. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm. Nu acceptați! Nu vă lăsați scanați termic!”, a strigat femeia către agentul de pază, într-un clip video pe care l-a filmat cu telefonul mobil.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă