14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Scandal monstru la intrarea într-un supermarket: „Nu vă permit să mă scanați. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm”

Scandal monstru la un supermarket. O femeie care aștepta să intre în magazin pentru a-și face cumpărăturile a refuzat să îi fie luată temperatura. Aceasta s-a filmat în timp ce îi îndemna și pe cei care o urmăresc să refuze această procedură. Vă reamintim că, în România, reprezentanții fiecărui magazin trebuie să asigure, la intrarea în magazin, o persoană care să ia temperatura clienților. Dacă temperatura depășește 37,3 grade, clienților le este interzis accesul.

„Nu vă permit să mă scanați. Conform legilor din România, ca să faceți lucrul acesta, trebuie să aveți acceptul meu scris. Este o procedură medicală. Nu aveți nicio pregătire medicală să faceți lucrul acesta. Dumneavoastră sunteți paznic. Ce pregătire medicală aveți? Ce se întâmplă când avem peste 37 de grade? Ce sunteți aici? Sunteți chiar un nimeni, un nimeni care țineți în mână un aparat. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm. Nu acceptați! Nu vă lăsați scanați termic!”, a strigat femeia către agentul de pază, într-un clip video pe care l-a filmat cu telefonul mobil.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate