Scandal monstru la intrarea într-un supermarket: „Nu vă permit să mă scanați. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm”

Știrile zilei

Fetiță de 10 ani violată de 5 bătrâni

O primă arestare în acest dosar a avut loc pe 10 noiembrie, alte patru, care vizează bătrâni ce au...

Augustin Lucici a murit. Era considerat unul din cei mai mari pictori români contemporani

Augustin Lucici a murit în dimineața zilei de 2 decemebrie. A fost considerat unul din cei mai mari pictori...

Unul din 60 de italieni s-a infectat cu SARS-CoV-2. Un virusolug anunta cand va fi al treilea val

Unul din 60 de italieni s-a infectat cu SARS-CoV-2, ceea ce inseamna ca pana acum sunt 1.066.401 de locuitori...

Scandal monstru la un supermarket. O femeie care aștepta să intre în magazin pentru a-și face cumpărăturile a refuzat să îi fie luată temperatura. Aceasta s-a filmat în timp ce îi îndemna și pe cei care o urmăresc să refuze această procedură. Vă reamintim că, în România, reprezentanții fiecărui magazin trebuie să asigure, la intrarea în magazin, o persoană care să ia temperatura clienților. Dacă temperatura depășește 37,3 grade, clienților le este interzis accesul.

„Nu vă permit să mă scanați. Conform legilor din România, ca să faceți lucrul acesta, trebuie să aveți acceptul meu scris. Este o procedură medicală. Nu aveți nicio pregătire medicală să faceți lucrul acesta. Dumneavoastră sunteți paznic. Ce pregătire medicală aveți? Ce se întâmplă când avem peste 37 de grade? Ce sunteți aici? Sunteți chiar un nimeni, un nimeni care țineți în mână un aparat. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm. Nu acceptați! Nu vă lăsați scanați termic!”, a strigat femeia către agentul de pază, într-un clip video pe care l-a filmat cu telefonul mobil.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă