24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Caz scandalos! Armin Nicoară a dezvaluit adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău

Scandalul dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău pare că ia amploare. Cei doi au început sa se loveasca reciproc cu vorbe grele, dar saxofonistul s-a hotarat să dezvaluie adevărul.

Potrivit Cancan.ro, Armin Nicoară a spus că nimeni nu va ști ce s-a întâmplat între ei doi, iar în cazul în care ar fi fost adevărat că cei doi ar fi fost implicati intr-o relație, artistul susține că nu ar fi spus public așa ceva. El a mai spus că totul a pornit de la Vlăduța Lupău, precizand că se simte dezamăgit de atitudinea ei.

”Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap. Totul a început din cauza ei. Nici nu știu… Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei… Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (…) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine… Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă… Dar nu vreau să dau mai multe amănunte” a declarat Armin Nicoară.

Artistul a mentionat că nu vrea să o implice pe iubita sa, Claudia Puican, în acest scandal, cerandu-i chiar el să nu intervină:

”Claudia este iubita mea de ceva timp. În scandalul ăsta, nu a avut ce să facă… Mă știam cu Vlăduța înainte de ea și i-am spus să nu se bage. Nu i-am dat voie să se bage, chiar dacă prietenul lui Vlăduța mi-a comentat pe pagină”.

Surse apropiate celor doi artiști au spus ca nu au avut doar o relatie profesionala, ci si una amoroasa.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate