17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Scântei în platoul iUmor: „Mihai, să dăm din casă?”

Cristina Șchiopu a fost protagonista unui moment tensionat în semifinala iUmor, după ce Mihai Bendeac a dezvăluit că aceasta i-a scris un mesaj de mulțumire pe Instagram. Cristina Schiopu are o comunitate pe TikTok, însă după audițiile de la iUmor, tânăra de 30 de ani a devenit din „olteanca de pe TikTok” în „oltenca de la iUmor”.

Cristina a fost votată de public să ajungă în semifinală și a venit pentru a doua oară pe scena iUmor cu o abordare total opusă față de cea din audiții. Dacă la audiții Cristina Schiopu a vorbit despre olteni și a dovedit că are un debit verbal incredibil, Cheloo fiind enervat de faptul că aceasta putea rosti „400 de cuvinte pe minut”, în semifinală Cristina a schimbat strategia și a vrut să demonstreze că poate vorbi și rar.

Olteanca Cristina Șchiopu a venit cu un moment pe „modul ardelenesc”

Așadar Cristina a făcut glume vorbind „pe modul ardelenesc”.

Finalul numărului i l-a dedicat lui Mihai Bendeac, spunând că se aștepta ca în audiții să o sărute și că ea crede că publicul a votat-o să ajungă în semifinală cu un scop: „Pup-o, mă”.

După moment, Mihai Bendeac a precizat că nu consideră că prestația a fost de nivelul unei semifinale și a dezvăluit că în luna august aceasta i-a scris juratului pe rețelele sociale pentru a-i cere un sfat și pentru a-i mulțumi pentru sfat.

Bendeac, către Cristina Șchiopu: „N-am de gând să te depunctez pentru că ai luat legătura cu mine”

Bendeac a susținut că nu i s-a părut corect ca un concurent care încă se află în competiție să-i scrie în privat unui jurat.

„N-am de gând să te depunctez pentru că ai luat legătura cu mine între faza anterioară și faza aceasta. Ar fi trebuit să fie o chestie care să ducă la o depunctare. M-ai contactat în legătură cu o problemă de care te-ai lovit. Te-ai gândit că eu aș fi foarte potrivit pentru acest sfat”.

Pusă într-o situație dificilă, Cristina a întrebat: „Mihai, să dăm din casă?”
„Eu după ce am plecat de aici i-am scris lui Mihai și i-am mulțumit și când s-a difuzat momentul m-a întrebat Mihai dacă este ok”.

Juratul și-a verificat mesajele de pe Instagram și a menționat că acestea au fost date la diferență de două luni. Cristina Schiopu a primit două dislike-uri și un like din partea Deliei, aceasta neputând să meargă astfel în finală.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală. Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate