Scene incredibile cu Ilie Năstase și soția după o seară romantică în oraș! „Du-te, bă, dracu’ de prost”

4.788

Ilie Năstase s-a enervat după o seară romantică în oraș cu soția și a început să înjure

Ilie Năstase și soția lui, Ioana Simion, s-au împăcat după ce recent se vorbise că au ajuns în pragul divorțului, iar el se mutase din domiciliul conjugal.

Fostul jucător de tenis și actuala parteneră de viață nu mai locuiesc oficial sub același acoperiș, dar au început să petreacă din nou nopțile împreună. După o seară petrecută în oraș, la un restaurant de fițe din București, Ilie și Ioana au mers întâi la apartamentul în care el stă cu chirie. Năstase și-a luat câteva haine și apoi a plecat cu soția spre locuința ei.

Scene incredibile cu Ilie Năstase și soția după o seară romantică în oraș! „Du-te, bă, dracu’ de prost”
Ajunși la domiciliul Ioanei, Ilie Năstase și partenera au fost luați la întrebări de o echipă de paparazzi de la spynews. Când a fost chestionat pe seama împăcării cu Ioana, Nasty s-a enervat și a început să înjure.

„Du-te, bă, dracu’ de prost! Mă întrebi tâmpenii?”, a început să țipe Ilie Năstase. A intervenit imediat nevasta: „Ilie, lasă băiatul!”. “De ce mă deranjezi la ora asta? Unu’ ţi-ar rupe şi faţa! Ai noroc că în seara asta mă simt bine”, a continuat Ilie Năstase.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise