3 C
București
miercuri, 20 ianuarie 2021

Un tată s-a filmat în mașină, plângând în hohote, înainte de a se sinucide

Phillip Herron, din Bristol, Marea Britanie, s-a fotografiat în mașina sa, cu doar câteva minute înainte de a-și lua viața. Într-o postare pe Facebook, realizată de Suicide Prevention Bristol (SPB), este scrisă povestea bărbatului, care a murit cu nici măcar 5 lire în contul său. Phillip avea 34 de ani, 3 copii si era plin de datorii, nemaiputand sa-si intretina financiar copiii. S-a filmat inainte sa se sinucida pentru a lasa un mesaj de adio, printre lacrimi.

„Aceasta este ultima poză cu Phillip Herron, plângând în mașină, cu câteva minute înainte de a-și curma viața”, asa incepe postarea care a strâns sute de mii de reacții și comentarii pline de tristețe.

Cei de la SPB continuă:
„A fost un tată singur pentru trei copii mici, care se chinuia cu datoriile de peste 20 de mii de lire și care aștepta cu disperare să primească creditul pentru care aplicase. În același mesaj, se vorbește despre cum a fost nevoit să aștepte cinci săptămâni până să primească banii, așteptare care n-a făcut decât să îl afunde în și mai multe datorii. Când a murit, avea numai 4.61 de lire în conturile bancare. Ca mulți oameni, în special bărbați, nu a zis nimănui despre asta. Nimeni nu a știut cât de rea a devenit situația. Bietul om chiar a trebuit să le spună copiilor că Moș Crăciun n-a venit în acest an, iar în mesajul de adio a scris că lor le-ar fi mai bine dacă el nu mai este. Iar acum nu mai este”.

Catre sfarsitul postării, SPB ne indeamna la mai multă comunicare și înțelegere pentru a evita alte drame de acest fel.

Spalatorie auto ploiesti

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate