9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Scene șocante într-un avion! O familie a fost evacuată pentru că fetița lor de 2 ani a refuzat să poarte mască

O familie a fost evacuată dintr-un avion pentru că fetița lor în vârstă de 2 ani a refuzat să poarte mască. Mama s-a revoltat pe rețelele de socializare.

O familie a fost evacuată pentru că fetița lor de 2 ani a refuzat să poarte mască
O companie aeriana cunoscută a hotărât să evacueze o familie din avion pe un motiv foarte exagerat. Se pare că fiica lor în vârstă de doar 2 anișori a refuzat să poarte mască de protecție. Aparent United Airlines are o politică strictă privind purtatul măștilor de protecție la bordul aeronavelor sale, care se aplică tuturor călătorilor de cel puțin doi ani.

O familie a fost evacuată pentru că fetița lor de 2 ani a refuzat să poarte mască, astfel au părăsit avionul și au pierdut zborul din Denver spre New Jersey, potrivit Fox News.

Eliz Orban, mama fetiței din avion, a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care se vede cum soțul ei încearcă să o convingă pe fetița lor să poarte mască, însă aceasta a refuzat și a devenit agitată. Bărbatul a luat-o apoi în brațe și i-a ținut masca pe față cu mâna, însă echipajul de bord i-a transmis că acest lucru nu este conform cu politicile anti-Covid ale companiei. Postarea tinerei a adunat peste 24.000 de aprecieri și aproape 19.000 de distribuiri pe Twitter.

”Tocmai am fost dați jos din avion pentru că fiica noastră de doi ani nu vrea să își pună mască. Și ne-au interzis să mai zburăm vreodată cu United”, a spus femeia în lacrimi, la puțin timp după ce ea și familia ei au corobât din avion.

Today we got kicked off of a United flight going from Denver to Newark because our 2yo would not “comply” and keep her mask on. Go see the full IGTV on my Instagram @elizfulop 😷 pic.twitter.com/KXCICsBSMj

— Eliz Orban (@elizfulop) December 12, 2020

”Personalul a fost nepoliticos de la început”
După ce postarea s-a viralizat, femeia revoltată a declarat pentru publicația Fox News că o însoțitoare de bord a venit la ei imediat după îmbarcare și le-a cerut să îi pună mască fiicei lor de doi ani. Pentru că nu aveau mască pentru fetiță, au primit una de la echipajul de bord, însă copila a refuzat să o țină pe față.

”Am zburat de multe ori cu United în timpul pandemiei, am zburat cu copilul nostru de doi ani. Tocmai am zburat acum două luni, deoarece toată familia noastră locuiește pe coasta de est, deci aceasta este singura modalitate prin care ei își pot vedea nepoata. Și de data aceasta a fost extrem de diferit. Personalul a fost nepoliticos de la început. Am simțit că nu am primit niciun avertisment, nu lucrau cu noi, nu ne puneau întrebări, nimic care să ne ajute în acea situație. A fost ceva în genul: „Oh, bine, copilul tău de doi ani nu se conformează, plecați din avion”, a spus Eliz.

O familie a fost evacuată pentru că fetița lor de 2 ani a refuzat să poarte mască. În urma acestor afirmații, compania aeriană a transmis un comunicat prin care a declarat că prioritatea lor este siguranța anagajților și de aceea există politici pe mai multe niveluri. De asemenea, purtătorul de cuvânt al United Airlines a precizat că familiei Orban nu i-a fost interzis să mai călătorească cu această companie aeriană.

”Sănătatea și siguranța angajaților noștri este principala noastră prioritate și de aceea avem aceste politici pe mai multe niveluri, care includ obligativitatea măștii în cazul persoanelor cu vârsta de peste doi ani. Aceste proceduri sunt susținute de recomandările CDC și de partenerii noștrii de la Clinica Cleveland și sunt aplicat la toate marile companii aeriene”, se arată în comunicat.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate