Schimbari ale corpului tau care merita atentie imediata

Corpul uman trece prin tot felul de experiente si cele care merita atentia noastra pot fi greu de identificat. Desi s-ar putea sa vrei sa le ignori, este mai bine sa fii sigur decat sa iti para rau. Iata cateva schimbari ale corpului tau care necesita atentia ta! Ce schimbari ale corpului tau nu ar trebui ignorate?

1. Buze crapate. Daca buzelor tale le lipseste umiditatea, s-ar putea sa ai o reactie alergica, drept urmare a unor produse pe care le folosesti, cum ar fi cosmeticele. S-ar putea sa existe si un deficit nutritional pe care ar trebui sa il investighezi in momentul in care capetele gurii sunt crapate. Asigura-te ca aduci un aport suficient de vitamine corpului tau, in special de vitamina A, B si E.

2. Sprancene care se subtiaza. Sprancenele care se subtiaza nu numai ca arata inestetic, dar ar putea indica si alte probleme de sanatate. Cel mai semnificativ, acestea ar putea arata probleme ale tiroidei. Asigura-te ca iti programezi o consultatie la doctor daca sprancenele tale se subtiaza la o rata alarmanta.

3. Unghii nesanatoase. Atunci cand unghiile sunt sanatoase, acestea par sa straluceasca. Cu toate acestea, atunci cand sunt nesanatoase, arata destul de rau. Cand nu primesti substantele nutritive de care ai nevoie, unghiile ajung sa aiba un aspect estompat si lipsit de viata.

4. Buze palide. Daca buzele tale isi pierd culoarea, ar putea indica alte afectiuni. Inflamarea buzelor ar putea semnifica faptul ca razele soarelui sunt prea puternice pentru buzele tale. Asigura-te ca eviti expunerea la soare pe cat de mult posibil. Daca acest lucru se intampla si in alte parti ale gurii, ar putea fi cauzat de alergii la anumite produse.

5. Fata rosie. Daca observi ca fata ta incepe sa se inroseasca,

 » Sursa: sanatate.bzi.ro

loading...