Scoateti-va palaria in fata acestei mame din Iasi! Are 28 de ani, un baietel si sufera de HIV. Povestea ei te copleseste si iti va umple ochii de lacrimi

• A fost abandonata de parinti si crescuta intr-un centru de plasament • Spitalele cu o igiena precara i-au distrus viata • S-a despartit de un barbat care nu o respecta si care i-a lasat un baietel • Suferinta a coplesit-o pe aceasta mama singura, la doar 28 de ani

Andreea G. a crescut intr-un centru de plasament pana la 12 ani. De la acea varsta a ajuns in grija unui asistent maternal, unde a ramas pana la 19 ani, apoi a plecat sa se descurce intr-o lume care avea sa o loveasca din plin. Toata copilaria i-a fost umbrita de o boala pe care nu si-a dorit-o si cu care trebuie sa traiasca toata viata.

„Nu imi e rusine de cine sunt. Eu ma consider un om inteligent si reusit, chiar daca problemele nu inceteaza sa apara”, a marturisit tanara. La cei 28 de ani a trecut prin multe. De la varsta de 20 de ani s-a mutat cu un barbat pentru ca il iubea. Usor, dragostea a inceput sa se transforme intr-un cosmar, barbatul devenise o bestie. Cu toate acestea, Andreea spune ca i-a oferit cea mai mare bucurie din viata ei: un copil minunat.

„Amandoi ne doream un copil si am crezut ca venirea lui pe lume ar putea schimba relatia dintre noi, dar lucrurile s-au agravat. Nu ma mai respecta ca femeie, nici macar ca mama a copilului pe care i l-am daruit. Ma jignea si consuma foarte mult alcool. Am mai fost despartita de el, dar anul trecut mi-am luat lumea in cap si am plecat. Nu mai simteam nimic pentru el si cel mai rau e ca am ajuns sa ma culc cu el din scarba”, a mentionat printre lacrimi femeia.

Barbatul si mama lui au profitat de bunatatea femeii si de ajutorul de handicap pe care aceasta il primea. Amandoi ii stiau situatia, iar la inceput au acceptat fara probleme, fiind atrasi de banii ei. Totul s-a schimbat intre timp din cauza alcoolului.

„El a profitat de suferinta mea si de faptul ca am fost neputincioasa. Nu aveam cu cine sa vorbesc in acea perioada, iar tot ce imi doream atunci era sa primesc macar liniste in familie. Nu imi doresc iubire, ci doar intelegere si respect”, a mai adaugat tanara.

Fericirea a venit din senin si a plecat la fel de repede

Andreea a fost abandonata intr-un orfelinat, dar a dorit sa o cunoasca pe cea care i-a dat viata. Tanara isi gasise un loc de munca si o colega a ajutat-o sa-si gaseasca mama biologica, cu ajutorul unei aplicatii. Intalnirea a fost emotionanta, dar i-a lasat un gol in suflet.

„I-am povestit si ei ce mi s-a intamplat in viata, dar eu nu pot sa trec peste faptul ca m-a abandonat. Familia mea nu este bogata si ma gandesc ca poate nu mi-ar fi fost mult mai bine langa ei, dar, din vina lor, statul m-a imbolnavit.

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !