12.3 C
București
luni, 17 mai 2021

Screech din „Salvați de clopoțel”, diagnosticat cu cancer în stadiul 4. Dustin Diamond a fost internat

Dustin Diamond, cel care i-a dat viață savurosului personaj Screech din „Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4. Actorul a fost internat într-un spital din Florida, după ce a simțit dureri în tot corpul, și urmează să i se facă și alte teste. Medicii consideră că actorul se află într-o situație gravă…

Actorul Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4, relatează presa din SUA. Apropiații acestuia au făcut un apel copleșitor pe contul lui de Facebook și au dezvăluit că urmează să i se facă și alte teste. Cel care l-a interpretat magistral pe Screech în „Salvați de clopoțel” se află acum într-un spital din Florida. El a fost internat weekend-ul trecut, după ce a simțit durere în tot corpul, au transmis cei de la TMZ.

Conform surselor TMZ, Dustin Diamond a ajuns de urgență la un spital din Florida weekendul trecut, după ce a acuzat dureri în tot corpul și o stare generală de neliniște. Medicii americani i-au făcut actorului mai multe teste, printre care și o biopsie. Astfel, medicii au aflat diagnosticul crunt.

„Noi încă facem multe teste. (…). În acest moment este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a declarat Roger Paul, reprezentantul celebrului actor, pentru jurnaliștii publicației USA TODAY.

Deocamdată, nu a fost anunțat tipul de cancer cu care se luptă artistul de 44 de ani, însă, veștile triste au fost confirmate și pe pagina lui de Facebook.

„În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile și va fi făcut un plan care va fi respectat. Dacră vreți să trimiteți o carte poștală sau o scrisoare o puteți face la: Insurance King, C/O Dustin Diamond, 127 N. Alpine Rd, Rockford, Il 61107.

De asemenea, puteți trimite mail-uri la adresa: PinkDaisyEntertainment@gmail.com (…). Vă cerem tuturor să îi respectați intimitatea lui Dustin în aceste momente dificile. Toată pozitivitatea și rugăciunile sunt apreciate”, se arată în comunicatul transmis pe Facebook-ul lui Dustin Diamond.

Și mama lui Dustin a fost răpusă de cancer
Există temeri că actorul ar suferi de un anumit timp de cancer, deoarece familia sa are antecedente în acest sens, iar mama lui a murit de cancer mamar. Actorul care i-a dat viață personajului Samuel Screech Powers a făcut parte din distribuţia originală a popularului serial din anii 1990 – „Salvaţi de clopoţel”.

Acest sitcom a avut patru sezoane şi un serial derivat – intitulat „Saved by the Bell: The College Years”. Dustin Diamond a fost singurul membru al distribuţiei originale care nu a fost chemat la reuniunea distribuţiei de anul trecut prin intermediul platformei Peacock.

O viață marcată de suișuri și coborâșuri
După încheierea acestui serial, viaţa sa personală a fost marcată de suişuri şi coborâşuri. În 2015, actorul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru o altercaţie survenită la Wisconsin, fiind acuzat de înjunghiere, iar cu cinci ani în urmă el s-a confruntat cu dificultăţi pentru achitarea unei ipoteci.

Totodată, în 2009, actorul a publicat o biografie – „Behind the Bell”, în care i-a descris pe foştii lui colegi de platou într-o lumină nu prea plăcută. Însă, într-un interviu din 2016, acordat lui Mario Lopez care a făcut la rândul lui parte din acest serial, el a mărturisit că regretă acest lucru. Dustin Diamond i-a mărturisit fostului său coleg de platou că această carte a fost scrisă de o altă persoană, care a strecurat în biografie zvonuri care au circulat la acea vreme pe seama lui.

Mai mult, fanii lui Screech din „Salvați de clopoțel”, care a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4, sunt devastați la aflarea veștii…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate