sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Se dau 720 de lei de persoana! Mii de romani vor primi acesti bani in decembrie

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a spus ca zeci de mii de romani vor beneficia din partea Guvernului de vouchere in valoare de 180 de lei. In luna decembrie, acesti bani vor fi acordati retroactiv pe trei luni.

Persoanele in varsta de peste 75 de ani cu pensii minime sociale vor primi in fiecare luna vouchere in valoare de 180 de lei pentru masa calda.

Acestea vor fi distribuite incepand din prima saptamana a lunii decembrie, a transmis ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Plata se va face retroactiv

Ministrul a mentionat ca pensionarii vor primi in decembrie si voucherele aferente lunilor septembrie, octombrie si noiembrie.

”Valoarea unui astfel de tichet este de 180 de lei pe luna. Aceste tichete se vor repartiza in prima saptamana din luna decembrie a acestui an si se vor da retroactiv, cu data la care a fost aprobata masura, respectiv pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie.

Vor avea cei 720 de lei incarcati pe vouchere sau carduri in prima saptamana a lunii decembrie 2020.”, a mentionat ministrul Bolos, explicand ca banii pentru aceaste vouchere vin din fonduri europene nerambursabile.

Numarul total al beneficiarilor indemnizatiei sociale pentru pensionari a fost de 946.320 de persoane in luna septembrie, conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP).

Din numarul total al beneficiarilor de indemnizatie sociala inregistrati in septembrie, 797.585 erau pensionari din sistemul public, iar 148.735 erau pensionari proveniti din fostul sistem de pensii al agricultorilor.

Cel mai mare numar de beneficiari se inregistra in judetele Iasi – 10.077 persoane, Dolj – 9.746 persoane si Botosani – 9.346 persoane.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă