Ultimate magazine theme for WordPress.

Se întrece cu fiica lui Bill Gates! Alexia Apostolescu visează să reprezinte România la Olimpiadă, în proba de sărituri. Are cal de 100.000 de euro

Nu există obstacole, când visezi să „zbori”! Iar Alexia Apostolescu vrea să reprezinte România la Olimpiadă, în proba de sărituri peste obstacole! Un „vis” al unei adolescente „de clasa a XII-a”, care poate deveni însă realitate. Poţi fi convins că e posibil, mai ales dacă stai de vorbă cu Alexia, fostă baschetbalistă de lot naţional de juniori, sportiva care avea cele mai bune procentaje din ţară, la un moment dat pentru vârsta sa, dar care s-a dedicat unei discipline sportive noi – mult mai ‘complexă’ – din hipism, săriturile peste obstacole! 

Se antrenează șase ori pe zi, șase zile pe săptămână. „Nu se suie nimeni pe caii mei, am patru în acest moment”

Participantă, deja, în circuitul Global Champions, care reuneşte cei mai buni cai din lume, Alexia se pregăteşte să reprezinte România în Balcaniada de la Zagreb – Croaţia.

Face parte din lotul naţional de tineret al ţării noastre, se antrenează pe cont propriu, având o echipă de specialişti, câte cinci-șase ore pe zi, timp de șase zile pe săptămână, şi deprinde tainele unei lumi fascinante, în care calul şi călăreţul reprezintă un tot unitar.

„Nu se suie nimeni pe caii mei, am patru în acest moment„, 

 » Citeste mai mult pe: libertatea.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies