All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Se plimbau pe plajă dar la un moment dat au văzut un obiect lung și negru de 100 de metri care fusese adus de mare. Localnicii sunt îngroziți și nu știu ce să creadă. E incredibil ce s-a întâmplat când au încercat să-l mute – autoritățile locale sunt disperate

Un obiect lung care seamănă cu o țeavă de aproximativ 100 de metri a fost adusă la mal pe o plajă din Noua Zeelandă. Cel care a găsit-o a fost un ofițer pe cheiul Te Waewae, tot el a și raportat bizarul incident autorităților competente.

Obiectul a fost descris ca fiind extrem de greu, făcut din plastic, având totodată la fiecare dintre capete bucăți de metal. Utilizatorii de social media care au aflat despre această problemă a australienilor își dau cu părerea și spun că ar putea să fi fost folosită în crescătoriile de pești sau pentru extragerea petrolului.

Un grup local a încercat să mute obiectul, dar acesta nu se mișca: ,,Am fost să îl vedem azi și am încercat să îl mutăm împreună cu alți câțiva oameni, dar oricât ne-am chinuit, nici nu s-a mișcat”, a declarat dl. Coard, reprezentant al autorităților. Nimeni nu știe ce ar putea fi și reprezentanți ai primăriei au postat imaginile pe Facebook, întrebându-i pe oameni dacă știu ei al cui ar putea fi și ce este.

Printre cele mai creative păreri, a ieșit în evidență cea a cuiva care crede că obiectul este de fapt o capsulă a timpului care aparține extratereștrilor. Această întâmplare vine la doar o săptămână de la găsirea pe malul mării a unui alt obiect și mai spectaculos despre care experții spun că e doar o bucată de lemn care a plutit pe mare, acoperită de lipitori și de alte vietăți marine.

Iată câteva imagini spectaculoase cu ambele descoperiri care au uimit întreaga lume:

Sursa: varusandel.ro

loading...