Se reia licitatia pentru vanzarea unei vile de pe Bucium! Femeia a avut afaceri importante cu haine pentru copii

In perioada urmatoare, pe data de 25 iunie, ora 10:00, executorii judecatoresti reiau o licitatie pentru vanzarea unor bunuri ce apartin Luizei Moruzi, ce detine brand-ul „Louise„, prin care a deschis mai multe magazine cu articole pentru copii. Din cauza unui credit neachitat, risca sa ramana fara vila si piscina din soseaua Bucium, nr.63.

Conform descrierii, terenul detinut de sotii Luiza si Viorel Moruzi are o suprafata de 1.000 metri patrati, la care se adauga constructia cu o suprafata utila de 421 metri patrati. Imobilul este format din demisol, parter, etaj si mansarda.

Din aceeasi descriere mai aflam ca sotii Moruzi au amenajat o piscina in suprafata de 32.51 metri patrati si un foisor de 10 metri patrati. Proprietatea este imprejmuita cu un gard din soclu de beton si panouri de fier forjat. Totul a inceput in 2014, cand cei doi au imprumutat de la Garanti Bank suma de 284.164 euro. In aceste conditii, evaluatorii au stabilit ca vila valoreaza 1.836.600 lei, adica 390.000 euro. Insa, pretul de pornire a licitatiei va fi de 1.377.450 lei, aproximativ 293.000 euro.

Vezi si: Disperare in randul dezvoltatorilor imobiliari! Proiect gigant, respins in Comisia de Urbanism. Fiul unui cunoscut patron a intervenit personal

„Creditorii urmaritori sau intervenienti nu au obligatia de depune garantia de participare la licitatie. De asemenea, sunt dispensate de depunerea garantiei de participare la licitatie persoanele care, impreuna cu debitorul, au asupra imobilului urmarit un drept de proprietate comuna pe cote-parti sau sunt titularii unui drept de preemptiune, dupa caz. Toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului sunt somati sa anunte executorul judecatoresc, inainte de data stabilita pentru vanzarea imobilului, sub sanctiunea de a nu li se mai lua in considerare. Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin persoane interpuse. Creditorii urmaritori sau intevenienti nu pot sa adjudece bunurile oferite spre vanzare la o valoare mai mica de 75 la suta din pretul de pornire a primei licitatii”, se arata in anuntul publicat de catre executorul judecatoresc Mihai Florea.

 

D  » Sursa: bzi.ro