sâmbătă, 19 septembrie 2020

Se urcase în metroul din București si a văzut ceva complet neașteptat. A facut o poza cu telefonul și a postat-o pe o rețea de socializare. A ajuns virala!

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Nu i-a venit să creadă, așa că a scos telefonul și a făcut o poză. A postat-o pe o rețea de socializare si a devenit virala.

Un tânăr citea o carte cu titlul „Cum să faci sex în metrou”. Să fie oare un mesaj cu subînțeles pentru reprezentantele sexului frumos care vedeau coperta cartii?

Citeste si: Marinar de negăsit, după ce a căzut în Dunăre de pe o navă. Echipajul navei ar fi alertat salvatorii după 12 ore de la dispariție

Salvatorii au fost chemati de echipajul navei abia dupa 12 ore de la disparitie, iar căutările au fost reluate de echipajele de la ISU Dobrogea, însă fără niciun rezultat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, intervin doua ambarcatiuni, una cu patru scafandri, iar cealalta cu trei subofiţeri, din cadrul Detaşamentului Cernavodă. La faţa locului se afla şi un echipaj medical SMURD B.

„La data de 24.01.2020, lucrătorii Postului de Poliţie TN Cernavodă au fost sesizaţi telefonic de către Căpitănia Chiciu cu privire la faptul că, la ora 22,30, de la bordul unei nave – pavilion România, aflată în manevră de formare a convoiului, la km 347+500, mal stâng Dunăre, în zona localităţii Izvoarele, un marinar, în vârstă de 45 ani, ar fi căzut peste bord. Lucrătorii postului deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă