Secrete medicale tinute departe de ochii prostimii! „Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii

Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. Lipsa sarii din sange!! Interesant, dar LOGIC. Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a „normalului”. Sa aiba aceeasi justificare?
Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. „Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !” Asta da avertisment medical! Ce inseamna exces nu ne explica insa nimeni!!! La prima citire, exces inseamna.prea mult, dar raportat la greutatea fiecaruia !!! Intre copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marja de eroare foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Intre omul de la munte… care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la ses sau de la oras care primeste apa cea mai infecta, cel de la munte va „dizolva” si elimina mult mai repede chimicalele!

Nu uitati ca nu suntem la fel, ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul – purtatorul de oxigen din sange! Unii au in sange predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)! Nu uitati ceea ce multi vor sa ascunda: – orice reactie a apei cu sarea produce… caldura!!! Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos din sange, reduce de… 11 000 de ori viteza transferului informational catre creier!!! Mai simplu spus, lipsa sarii din sange…prosteste!!!

Intuitia imi spune ca asta este scopul lor real: sa devenim legume! La munca si inapoi acasa, la televizor, unde ni se repeta zilnic prostiile astea: „excesul de sare zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii!” Dar excesul de alcool, tutun si medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boala si moarte, mai ales in randul tinerilor? Ba da! Dar este vorba si de bani, de multi bani, atat de multi incat viata copiilor si a tinerilor…nu mai conteaza!!!

Este vorba de profituri imense, accize si taxe! Si, in fond este bine sa ai multe „legume” in sistem ! Pentru ca legumele isi platesc taxele la zi! Amintiti-va! Ce face medicul prima data cand ajungi in spital? Iti schimba regimul alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile informationale cu creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot in corp. Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona imediat la chimicalele administrate! Ar declansa alergii!
ZAHARUL

Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de „clasicul” zahar alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturala! Glucoza participa direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adica a evolutiei. Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs.,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !