Șeful Vămii Albița s-a prăbușit pe o rampă de beton pentru controlul mărfii și a rămas inconștient

În timp ce se afla la serviciu, șeful Vămii Albița, Dan Arhire, a căzut de pe o rampă destinată controlului de marfă, sâmbătă, 16 iulie.

Rampa se afla la o înălțime de aproximativ un metru și jumătate, iar jos era o suprafață de beton, potrivit martorilor.

Un pas greșit făcut de Dan Arhire a făcut ca acesta să se prăbușească în gol, lovindu-se destul de serios la cap.

Cei prezenți s-au speriat și au chemat imediat ambulanța când au văzut că bărbatul a rămas inconștient, scrie vremeanoua.ro.

Echipajul medical a spus că pacientul a fost găsit în stare de inconștiență. După primele manevre, acesta părea că nu își mai amintește nimic din cele întâmplate, semn că lovitura la cap nu a fost deloc una ușoară.

A fost transportat imediat cu o ambulanță la Spitalul Huși. Medicul de gardă l-a investigat, l-a diagnosticat cu hematom occipital și comoție cerebrală și a decis transferul de urgență către SJU Vaslui.

A fost preluat de echipajul de pe Ambulanță, iar medicii de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după tomografia computerizată, au constatat că nu prezintă leziuni.

„O perioadă însă va trebui să fie atent la starea sa de sănătate și să se menajeze, întrucât loviturile la cap nu sunt dintre cele simple și au nevoie de monitorizare cu maximă atenție, chiar și după ce primele analize indică faptul că totul este în regulă”, au spus medicii.