23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Șeful Poliției Prahova, vizat de o anchetă a DNA. Acuzații grave lansate de subalterni privind abuzurile comandantului

Sunt tensiuni fără precedent în Inspectoratul Județean de Poliție Prahova (IJP), de când comanda instituției a fost preluată de comisarul șef Marian Iorga. Polițiști din cadrul mai multor structuri ale IJP Prahova, ofițeri și agenți, ajunși la limita răbdării, au contactat reporterii Incomod pentru a rupe tăcerea și a lansa acuzații grave, fără precedent la adresa unui șef al Poliției Prahova. 

Se vorbește despre presiuni constante privind forțarea prevederilor legale, cercetări disciplinare finalizate cu verdict: ”nevinovat”, plecări din funcții ale unor ofițeri cu experiență, care au preferat să facă naveta la București doar să nu mai rămână în Prahova, eliberări din funcții anulate ulterior de IGPR (Inspectoratul General al Poliției Române), numiri controversate în posturi de conducere. Și peste toate acestea există presiunea unei singure întrebări: ”De unde a aflat presa?!”, ori de câte ori o entitate media județeană sau națională publică o știre care conține amănunte care nu sunt prezentate în comunicările oficiale.

Pe lângă aceste acuzații venite din partea a zeci de polițiști, există informații cu privire la faptul că actualul șef al Poliției Prahova,

 » Citeste mai mult pe ziarulincomod.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate