Șerban Copoț, despre succesul în dragoste. Cum reușește să aibă o căsnicie fericită: “ Este o situație în care fiecare are de câștigat!”

Șerban Copoț este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din showbiz. Prezentatorul de la iUmor se bucură de mare succes în plan profesional, dar despre viața privată nu vorbește prea mult. La fel de fericit este și din acest punct de vedere și are un secret pentru asta.

Cine este soția lui Șerban Copoț
Șerban Copoț, alias Hienă de la „Animal X”, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Se bucură de mare succes mai ales de când prezintă celebrul show iUmor. Dacă pe el îl cunoaște o țară întreagă, putini știu, însă, cine este soția lui, Roxana.

Cei doi se iubesc încă din 2006 și în 2015 și-au unit destinele. Au împreună doi băieți, de care sunt foarte mândri. Artistul i-a respectat decizia soției sale de a sta departe de lumina reflectoarelor, pentru că nu și-a dorit să iasă în evidență si să devină persoană publică. Acest aspect le-a adus numai avantaje, printre care și liniștea relației lor.

Cum reușește Șerban Copoț să aibă o căsnicie fericită

Șerbat Copoț și soția lui, Roxana, sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Au o relație frumoasă și liniștită, asta datorită faptului că se potrivesc și se înțeleg foarte bine. Succesul l-au cunoscut încă de la început, motiv pentru care niciodată nu s-ai despărțit.

Roxana se ocupă în mare parte de cei doi copii ai lor, Dar și artistul este foarte implicat în creșterea și educația lor. Deseori merg în expediții împreună, petrec timp în natură, dar pe soție o lasă acasă, să se relaxeze. Nu este deloc pasionată de astfel de excursii, așa că, atunci când are ocazia, se bucură de puțin timp singură, în liniste.

„Soția mea nu stă cu noi. Evident că vine cu noi, dar nu și pe trasee. Noi ne facem expedițiile noastre. Ea stă frumos la hotel. De ce să o chinuim? Așa are și ea timp pentru ea, să stea la SPA, să-și facă treburile ei cât noi bântuim. Este o situație în care fiecare are de câștigat. Chiar încurajez tații să-și ia copiii și să le lase pe mămici să stea liniștite’, a dezvăluit Șerban Copoț.