joi, 24 septembrie 2020

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina.

Guvernul de la Belgrad a decis joi sa ridice restricțiile aplicate pana acum la intrarea în Serbia pentru cetățenii altor tari, cărora li se permitea oricum accesul doar in cazuri excepționale sau pe culoarele de transport marfa.

De vineri, străinii sunt doar informați la frontiera, prin intermediul unor pliante, despre riscurile epidemiei de corona-virus.

De menționat ca romanii care merg în Serbia, la întoarcere, intra 14 zile în autoizolare la domiciliu, conform masurilor din Starea de Alerta din România, asa cum se întâmplă cu toți cei care revin în ţară din străinătate in aceasta perioada. Abia din 1 iunie, se va ridica aceasta măsură odată cu intrarea în vigoare a unui acord de libera circulație intre Grecia, Serbia, România și Bulgaria.

In ultimele săptămâni, in Serbia a scăzut numărul de cazuri noi de contaminare cu corona-virus. Totalul înregistrat pana joi era de 10.919 cazuri, din care 237 au dus la decese.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă