All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Sfârșit neașteptat! Bianca a fost abandonată la nastere, acum 16 ani, intr-un parc din Oradea, intr-o zi geroasa! A fost adoptata de o familie iubitoare, insa la 15 ani a ramas gravidă! Ce a facut cu copilul: Reactia familiei care a crescut-o când a auzit asta:

Povestea halucinantă a unei bihorence uimeşte o ţară întreagă. Adolescenta a fost abandonată în frig, acum 16 ani, iar la vârsta de 15 ani a rămas însărcinată cu iubitul ei. Ce s-a întâmplat cu copilul este de-a dreptul emoţionant.

Bianca a fost abandonată în frig, într-o zi de 3 ianuarie 2002. Fetiţa a avut norocul de a fi găsită de o femeie care îşi plimba câinele prin parc, iar aceasta a luat-o şi a dus-o la cel mai apropiat spital. De acolo a fost adoptată de o familie cu suflet mare, însă la 6 ani, rămânea din nou fără mamă.

Tânăra care fusese abandonată cu buricul netăiat a trecut prin momente cumplite în viaţa ei, însă a avut noroc de o familie iubitoare, care i-a explicat cu dragoste cum a ajuns la ei, după ce gura satului deja vuia despre istoria Biancăi. Tot ce îşi dorea fata era să îşi cunoască mama biologică, pe cea care a crescut-o iubind-o necondiţionat până în ultima clipă şi păstrându-i amintirea vie cu sfinţenie.

La 15 ani, din neatenţie, Bianca a rămas însărcinată cu iubitul ei. Era o tânără la liceu, iar lumea iar avea să vuiască despre acest”copil din flori”, însă fetei nu i-a mai păsat. A născut-o pe micuţă şi a iubit-o ca pe ochii din cap, susținută de familia ei, negândindu-se o clipă să o abandoneze, chiar dacă este o mamă la liceu. Această poveste de viaţă a impresionat comunitatea locală, care o susţine acum să îşi găsească mama biologică, după cum scrie bihoreanul.ro.

Sursa: dailynews.ro

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide