All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Sfârșit neașteptat! Bianca a fost abandonată la nastere, acum 16 ani, intr-un parc din Oradea, intr-o zi geroasa! A fost adoptata de o familie iubitoare, insa la 15 ani a ramas gravidă! Ce a facut cu copilul: Reactia familiei care a crescut-o când a auzit asta:

Povestea halucinantă a unei bihorence uimeşte o ţară întreagă. Adolescenta a fost abandonată în frig, acum 16 ani, iar la vârsta de 15 ani a rămas însărcinată cu iubitul ei. Ce s-a întâmplat cu copilul este de-a dreptul emoţionant.

Bianca a fost abandonată în frig, într-o zi de 3 ianuarie 2002. Fetiţa a avut norocul de a fi găsită de o femeie care îşi plimba câinele prin parc, iar aceasta a luat-o şi a dus-o la cel mai apropiat spital. De acolo a fost adoptată de o familie cu suflet mare, însă la 6 ani, rămânea din nou fără mamă.

Tânăra care fusese abandonată cu buricul netăiat a trecut prin momente cumplite în viaţa ei, însă a avut noroc de o familie iubitoare, care i-a explicat cu dragoste cum a ajuns la ei, după ce gura satului deja vuia despre istoria Biancăi. Tot ce îşi dorea fata era să îşi cunoască mama biologică, pe cea care a crescut-o iubind-o necondiţionat până în ultima clipă şi păstrându-i amintirea vie cu sfinţenie.

La 15 ani, din neatenţie, Bianca a rămas însărcinată cu iubitul ei. Era o tânără la liceu, iar lumea iar avea să vuiască despre acest”copil din flori”, însă fetei nu i-a mai păsat. A născut-o pe micuţă şi a iubit-o ca pe ochii din cap, susținută de familia ei, negândindu-se o clipă să o abandoneze, chiar dacă este o mamă la liceu. Această poveste de viaţă a impresionat comunitatea locală, care o susţine acum să îşi găsească mama biologică, după cum scrie bihoreanul.ro.

Sursa: dailynews.ro

loading...