joi, 2 iulie 2020

Tulburător! Iată ce scrie pe coroana adusă de mama Cristinei Țopescu, la capela Cimitirului Bellu

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Astăzi, mama regretatei jurnaliste a ajuns la capela Cimitirului Bellu. Cu sufletul îndurerat și ochii lacrimand, Rodica Țopescu a venit pentru a-i aduce fiicei sale un ultim omagiu. Îmbrăcată în haine de doliu, a adus o coroană pe care a scris un mesaj sfâșietor, care îți face pielea de găină: „Iubirea vieții mele. Mămica”.

La capela Cimitirului Bellu au venit puține persoane, multi dintre cei care susțin că i-au fost prieteni nu au fost prezenți. Printre cei care au venit sa-i aduca acesteia un ultim omagiu se numără și Andreea Berecleanu, care i-a adus o coroană din trandafiri roșii, cu un mesaj dureros scris pe panglică: „Drum Luminos”.

Cristina Țopescu și-a dorit să fie incinerată, iar dorința îi va fi respectată. Acest lucru se va întâmpla mâine. Prietenii Cristinei spun că ea şi-ar fi dorit ca cenuşa sa să fie aruncată în mare, pentru că iubea foarte mult şi marea.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Tulburător! Iată ce scrie pe coroana adusă de mama Cristinei Țopescu, la capela Cimitirului Bellu 1