Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 29 decembrie 2022. Trei zodii sunt puse la zid de astre, iar doua sunt protejate de divinitate

Sfatul astrologului pentru 29 decembrie 2022 va ajuta zodiile sa inteleaga ce sa evite in aceasta zi pentru a o trai cu calm. Astrologul Pavel Globa sustine ca in aceasta perioada totul depinde de persoana.

Sfatul astrologului pentru zodiile de FOC
Berbec
Reprezentantii acestui semn ar trebui sa se gandeasca la cum sa-si dezvolte in mod activ viitorul in aceasta perioada si sa gaseasca oamenii potriviti. Berbecul va gasi cu usurinta oameni cu ganduri similare care il vor ajuta sa obtina rezultatul profesional dorit. In aceasta zi, Berbecii sunt protejati de divinitate.

Leu
Prioritatea pentru aceasti nativi ar trebui sa fie propria bunastare. Leii trebuie sa se protejeze pe deplin . Chiar si o mica problema poate, in cele din urma, daca nu este rezolvata imediat, sa se transforme intr-o boala cronica care va necesita o interventie complet diferita.

Sagetator
Cei nascuti sub aceasta constelatie vor fi plini de emotii in aceasta perioada, care ii pot afecta negativ pe ceilalti. Un astfel de comportament va afecta, de asemenea, bunastarea Sagetatorului, in plus, ei vor regreta foarte mult duritatea lor. Astrele recomanda sa dati dovada de retinere extrema.

Sfatul astrologului pentru zodiile de PAMANT
Taur
Nu sunt asteptate venituri financiare in viitorul apropiat, dar Taurul va putea conta pe sprijinul activ al celor dragi si al patronilor care sunt intotdeauna gata sa-i ajute. Ziua va fi un inceput excelent pentru o perioada de succes, care le va oferi perspectivele de a incepe un fel de proiect universal.

Fecioara
Fecioarele au multe planuri pe care vor trebui sa le puna pe pauza daca vor sa petreaca pe deplin sarbatorile. Astrele le sfatuiesc pe Fecioare sa se increada in propriile forte in aceasta perioada, ceea ce va fi cu siguranta util in timpul evenimentelor festive.

Capricorn
Fondul emotional al acestui semn va fi intr-o tensiune si schimbare constanta. Trebuie sa-si monitorizeze comportamentul personal pentru a avea armonie. Astrele ii vor favoriza si le vor permite sa stabileasca o conexiune exelenta cu persoana potrivita.

Sfatul astrologului pentru zodiile de AER
Balanta
Reprezentantii acestui semn au toate sansele sa-si indeplineasca dorintele, dar trebuie sa preia controlul asupra propriilor ganduri, astfel incat nimic sa nu le distraga atentia de la un obiectiv important. Balanta poate face multe si cu siguranta va reusi, principalul lucru este sa fie atenta.

Varsator
Nu este momentul pentru proiecte noi si implementarea lor. Trebuie sa va economisiti propriile puterile si sa nu va grabiti cu capul inainte pentru cel mai mic motiv. Chiar daca totul merge prost, nu ar trebui sa va suparati si sa renuntati. Este important sa se depuneti eforturi si sa se finalizati ceea ce ati inceput.

Sfatul astrologului pentru zodiile de APA
Rac
Ziua va fi variata si va permite Racilor sa-si planifice totul. Chiar daca nu respecti chiar totul, acest lucru nu va afecta in niciun fel rezultatul final. Totusi, nu risipiti banii pe fleacuri, este mai bine sa nu va abateti de la bugetul planificat.

Scorpion
Aceasta zi va permite reprezentantilor acestei constelatii sa fie cei mai buni. Starea de spirit si energia vor permite Scorpionilor sa traiasca perfect aceasta perioada. Astrele va indeamna sa va bucurati de acest moment si sa petreceti ziua cu beneficii.

Pesti
Sinceritatea si deschiderea in aceasta zi vor da roade pentru Pesti. Perioada se anunta pozitiva si promitatoare. Astrele promit profitul material pentru Pesti, care va cadea asupra lor in mod neasteptat.