26.5 C
București
vineri, 7 mai 2021

Sfatul astrologului pentru 11 ianuarie 2021. Ziua in care nu trebuie sa fii nervos si sa le doresti raul celorlalti

Sfatul astrologului pentru 11 ianuarie. Ziua in care trebuie sa depuneti toate eforturile pentru a mentine o buna dispozitie si liniste sufleteasca, scrie noutati.info.

In niciun caz nu ar trebui sa fii nervos – acest lucru poate afecta negativ circumstantele vietii, ceea ce va duce la cearta cu oamenii din jurul tau.

Berbec (21.03 – 20.04)

Orice afacere profesionala si de afaceri va avea succes, veti fi deosebit de norocosi in chestiuni financiare – sunt posibile plati neasteptate sau cresteri salariale.

Taur (21.04 – 21.05)

Rezerva de energie, care in aceasta zi se va epuiza, poate fi completata vorbind cu copiii sau rudele apropiate, in al doilea caz, veti primi si sfaturi valoroase bazate pe experienta de viata.

Gemeni (22.05 – 21.06)

O zi favorabila treburilor casnice – atat o mica curatare, cat si reparatii pana la o reamenajare completa va avea succes.

Sfatul astrologului pentru 11 ianuarie

Rac (22.06 – 22.07)

Confruntandu-va cu o atitudine neprietenoasa din partea celorlalti, incercati sa faceti abstractie si sa refuzati sa comunicati cu ei: un raspuns adecvat la rautatile celorlalti nu vor duce la bine.

Leu (23.07 – 21.08)

Este necesar sa restrangeti emotiile, indiferent de modul in care incearca sa dea peste margine: intr-o stare de emotie, puteti face cu usurinta ceea ce veti regreta ulterior.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate