8.1 C
București
miercuri, 14 aprilie 2021

Sfatul astrologului pentru 22 decembrie. Zodiile care trebuie sa fie atente

Sfatul astrologului pentru 22 decembrie. O zi de mare activitate a fortelor raului, care necesita – din cauza riscului de a deveni victima lor – ingrijiri speciale., scrie noutati.info

Este important sa evitati orice activitate care ar putea provoca vatamari grave, cum ar fi sporturile extreme, conducerea cu viteze mari si miscarile bruste. De asemenea, este important sa refuzati actiunile care pot duce la pierderi financiare – sa nu aveti incredere in fraudatori si sa nu investiti in afaceri dubioase.

Berbec

Prefigurarile care pot strica starea de spirit in aceasta zi nu sunt altceva decat influenta energiei negative a zilei lunare, asa ca nu ar trebui sa le acordati atentie.

Taur

Izbucnirile emotionale pot distruge sistemul nervos si pot provoca o criza nervoasa, asa ca a ramane calm este util nu numai pentru relatiile cu ceilalti, ci si pentru sanatate.

Gemeni

Este important, in ciuda tuturor, in orice caz, sa gandesti pozitiv: cu cat vezi mai mult bine in evenimentele care ti se intampla in aceasta zi, cu atat vor fi mai pozitive.

Sfatul astrologului pentru 22 decembrie.
Rac

Ziua este nefavorabila pentru o activitate viguroasa, de aceea este recomandat sa o petreceti in pace si, de preferinta, singuri cu voi insiva. Cel mai bine este sa faceti ceva ce va place.

Leu

Critica fata de cei dragi trebuie tratata cu intelegere: chiar daca cuvintele lor ti se par pacalitoare, va exista un bob de adevar in ele, asa ca trebuie sa le iei in calcul.

Citeste continuarea pe Noutati.info

Autor
Cioabla Roxana
Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate