12.9 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Sfatul astrologului pentru miercuri, 23 decembrie 2020. Ziua inceputurilor reusite

Sfatul astrologului pentru 23 decembrie. Este posibil – si necesar! – pentru a incepe implementarea de noi proiecte, circumstantele pentru aceasta vor fi cele mai favorabile, scrie noutati.info.

Berbec

Nu merita sa faceti lucruri de caritate – exista o mare probabilitate de a deveni o victima a escrocilor. In loc sa ii ajutati pe cei care au nevoie, va duce la imbogatirea oamenilor care sunt mult mai bogati decat dvs.

Taur

Chiar si o cantitate mica de romantism va ajuta la reimprospatarea relatiilor. Aranjand o surpriza placuta pentru celalalt, puteti conta pe atitudinea adecvata fata de voi insiva.

Sfatul astrologului pentru miercuri, 23 decembrie 2020.
Gemeni

Ziua este favorabila finalizarii afacerilor care din diferite motive au fost amanate pentru mai tarziu: nu ar trebui sa trageti vechile probleme cu dvs. in noul an, este timpul sa scapati de ele.

Rac

Astazi, este de dorit sa va concentrati asupra muncii, interzicandu-va sa va distrageti atentia prin apeluri telefonice si alte discutii. Acest comportament este cel mai bun mod de a indeplini toate sarcinile planificate.

Leu

Ziua este favorabila pentru cumparaturi: tot ceea ce alegeti astazi in magazine, inclusiv cadourile de Anul Nou pentru familie si prieteni, va avea un succes extrem si va dura multi ani.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate